У волинській прокуратурі немає кому займатись кадрами

У волинській прокуратурі немає кому займатись кадрами
Відповідно до статті 22 Закону України “Про державну службу” прокуратура Волинської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу роботи з кадрами прокуратури Волинської області.

Йдеться на сайті прокуратури.

Основними завданнями спеціаліста відділу роботи з кадрами є ведення діловодства у відповідності до Інструкції з діловодства в органах прокуратури України. Оформлення та ведення обліку особових справ прокурорсько-слідчих працівників органів прокуратури області, а також технічних працівників, державних службовців та службовців апарату прокуратури області. Виконання іншої роботи та завдань відділу.

Посадовий оклад – 2412 грн, надбавка за ранг, надбавка за вислугу років відповідно до постанови КМУ від 06.04.2016 № 292.

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту за освітнім ступенем молодшого бакалавра або бакалавра, досконало володіють державною мовою.

До заяви про участь у конкурсі додаються такі документи:

- копія першої та другої сторінок паспорта громадянина України;
- письмова заява, щодо не застосування заборон, визначених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та згода на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно особи відповідно до зазначеного Закону;
- копію документа про освіту;
- заповнену особову картку встановленого зразка;
- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С-ки таких "конкурсів" там було? Безліч! і що? все свої й надалі там...
Відповісти
То все фікція а не конкурс.Як начальниця відділу кадрів захоче,того і протягне на любу посаду.Це досить відомий факт,вся обласна прокуратура про це гуде.А ви,дурненькі,ходіть,приймайте участь у конкурсах,створюйте для перевірок масовку....
Відповісти
Не "як начальниця захоче", а хто їй більше бабла занесе той і переможе. Головному лапши навішає, бабло положить в карман і конкурс в ажурі.
Відповісти
Чисто формально треба ж подати оголошення в пресу, а по факту Удалова вже потирає кишеньку!!! Якби ще й хлопчика якогось заманити, то ще й сама йому доплатила, аби радував її на старості років! А взагалі бабеха не брєзгує нічим, переступає через працівників з десятирічними стажами і за бабло протягує кого попало, вже таку харю віділа, скоро стане як її жопа...пропорційна!
Відповісти
Ой сміх!!!! А як кадровиця прокурорам підрозказує, бреше аж не моргне, сама собі начальник ! Всі працівники обсирають її за спиною, бо в роботі не орієнтується, щось зайти запитати-нереально, а гонору-більше за її саму! Гнила людина, підла, не знаю чи хабарниця-грошей не носив, але те що зверхня і некомпетентна-це факт)
Відповісти
Да, Удалова кадри "підбере" класно, собі подібні. Критерії зрозумілі - щоб добре лизали жопу, були тупі (тупий начальник ніколи не візьме розумнішого за себе працівника, бо це вже конкурент)і саме основне, щоб був за регіоналів. Під час Революції Удалова на пару з Іркою з прийомної та іншими своїми друзями бігали по прокуратурі і з піною на губах виступали проти "майданутих майданівців", "коли б був автомат, то сама б розстріляла тих дебілів". От хто підбирає кадри для роботи в прокуратурі. А ви хочете якоїсь справедливості і добросовісності. Та й новий прокурор області чомусь на такі речі закриває очі і вуха. Побачимо, чим все закінчиться.
Відповісти
Ти мабуть попутав цю людину з Ващучкою, яка мала саме такі критерії і за просто так нічого не робила, і колектив а не один співробітник зітхнув з полегшенням. А "гадості" про нормальну людину може писати тільки невдаха.
Відповісти
Ого-го, Світлана Вікторівна, Ви навчились інтернетом користуватись, хоча навряд, певно попросили когось написати)))) Ващучка-це ж Ваше коронне слово, воно у Вашій голові сидить занозою, хватить уже давитись своєю гниллю!
Відповісти
Бог все бачить і всіх розсудить! Я неодноразово звертався до колишнього кадровика, все робилось по закону і без будь яких матеріальних подяк, таке знаю і від колег. А теперішня кадра, коли до неї зайдеш за порадою, для того щоб приховати свою некомпетентність прямо показує на двері зі словами "чьо приперся", це напевно теж показник!
Відповісти
А чому не неазиваєш тих, хто в інших- Лопохи, Шамринський, Новосад. Вони тільки й чекають коли прийдуть їхні. Удалова за цим принципом і кадри вибирає
Відповісти
Не можу не вставити свої 5 копійок, раз тут таке кіно!!! Свєтка, якщо ще хтось не знає, латентна алкоголічка, вже і по фізіономії видно, і по припадках істерик! А вобщє, смішно дивитись на людину яка позиціонує себе як всемогутнього начальника, а сама-рівень колгоспниці-доярки, тупа, некваліфікована, непереносить всіх, хто розумніший, ну тобто всіх, неприємна і зверхня! Коли вже прийде керівник, який по достоїнству оцінить її якості?
Відповісти
Карочє йдіть в кадри на роботу
Відповісти
Останні новини
У волинській прокуратурі немає кому займатись кадрами
11 серпень, 2016, 18:15