Лучани сплатили понад півмільярда гривень податків

Лучани сплатили понад півмільярда гривень податків
Як повідомили в Луцькій ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області, з початку 2016 року до Зведеного бюджету надійшло 561,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. Це на 153,2 мільйона гривень більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. При цьому, за липень забезпечено надходження в сумі 89,3 мільйона гривень ПДФО, – інформує прес-служба Луцької ОДПІ.

Фахівці інспекції відзначають, що податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів, його питома вага в загальних надходженнях становить 63 відсотка. Так, за 7 місяців місцеві скарбниці міста Луцька та Луцького району отримали 421 мільйон гривень цього податку. До державного бюджету надходження склали 140,3 мільйони гривень.

Разом з тим у ГУ ДФС у Волинській області повідомляють про те, що протягом семи місяців 2016 року в територіальних органах ДФС у Волинські області надано 50460 адміністративних послуг. Майже половина з наданих послуг – 23271, - це видача картки платника податків, або внесення до паспорта громадянина України даних прореєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, - інформує відділ обслуговування платників ГУ ДФС у Волинській області.

У переважній більшості випадків за обліковою карткою платника податків волиняни зверталися до Центрів обслуговування платників. Саме фахівці ЦОП надали цю послугу 20440 громадянам.

До речі, саме видача картки платника податків - незмінно найбільш популярна адмінпослуга серед волинян протягом року.
Щодо решти наданих послуг, то 42577 адмінпослуг платники податків отримували в Центрах обслуговування платників.

Як свідчить аналітика, загалом фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області надали 673530 різних послуг, за якими зверталися громадяни і представники бізнесу.

Нині у Центрах обслуговування платників платники податків можуть отримати 17 безоплатних адміністративних послуг.
Нагадаємо, що у випадку неякісного обслуговування або ж наявності корупційних ризиків, платники податків можуть поскаржитися на дії чи бездіяльність посадових осіб органів ДФС на антикорупційний сервіс«Пульс».

Телефон цілодобової лінії сервісу (044) 284-00- 07.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мы должны радоваться тому что властьимущие обогатились?!! наши налоги, к сожалению, воруют те, кого не садят
Відповісти
Останні новини
Лучани сплатили понад півмільярда гривень податків
12 серпень, 2016, 12:58