На Волині управління ветеринарії може очолити чиновник з кримінальним минулим

На Волині управління ветеринарії може очолити чиновник з кримінальним минулим
Богдан Лозинський претендує на посаду начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, а у громадськості є зауваження до такого кадрового рішення.

Повідомляє ВАР.

Про це повідомили у комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, оборони та національної безпеки, засобів масової інформації, боротьби з корупцією, міжнародних відносин та проектної діяльності Громадської ради при облдержадміністрації.

Зокрема, комісія звернулася до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з проханням не погоджувати призначення Лозинського, а колег з Громадської ради при Держпродспоживслужбі України громадські активісти просять поінформувати керівництво служби про негативні відгуки про кандидата та “виправити помилку”.

У своєму зверненні волинські активісти вказують, що в 2012 році Лозинського затримали на хабарі обсягом 42 тисяч доларів.

“Згідно з Вироком Печерського районного суду м. Києва сумнозвісного судді Р. Кірєєва від 27. 02. 2012 р. встановлено, що Лозинський Б. В. перебуваючи на посаді начальника головного управління ветмедецини Волинської області, брав безпосередню участь у пособництві та пропозиції хабара у розмірі 42 тисячі доларів США. Саме Лозинський запропонував підприємцеві дати хабара за надання відповідних дозволів. При цьому в даному провадженні як слідує із даного вироку Лозинський повністю зізнався у вчиненому злочині. Однак у зв΄язку із щирим каяттям та за сприянням у розкритті злочину ст. 27, ст. 369 КК України був звільнений від покарання”, – йдеться в зверненні.

Крім того, в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Валерій Добринюк відгукується негативно про ймовірного підлеглого. Мовляв, коли Лозинський керував управління ветеринарної медицини, він не організовував передбачених законами перевірок, перевищував службові повноваження, підробляв документи.

А після ліквідації управління Богдан Лозинський продовжував виконувати повноваження установи, яка припиняє існування, а також підписувати відповідні документи з проставленням печатки Головного державного інспектора ветеринарної медицини Волинської області. За його підписом видавались відповідні ветеринарні свідоцтва та сертифікати, в тому числі для експорту харчових продуктів за межі території України, – йдеться в листі Добринюка.

У документах нижче – судові вироки в справі Лозинського.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Валерій Добринюк не з кримінальним минулим. Здається, він хулігальнічав... Ця стаття-галіма заказуха. Проте... в усіх рильце в пушку
Відповісти
дивись газету Волинь від 16.02.2008 року
Відповісти
от...блін ..ука
Відповісти
А чому про міського нач. Управління не пишете. Теж легендарна особистість.
Відповісти
Там би статті не вистачило, багато можна написати про незаконнопослушного державного службовця!
Відповісти
про Зарубайка???бандюгу кровожажливу????
Відповісти
Незнаю за Зарубайка, нечув такого, а Татушко точно кровожерливий! Таких ще пошукати треба!
Відповісти
Василько Татушко нормальний! Тільки тарифи завеликі ставить. Зажерся!
Відповісти
Там би статті не вистачило, багато можна написати про незаконнопослушного державного службовця!
Відповісти
Він щиро розкаявся і тепер буде ділитись.Слава Україні!
Відповісти
Що це за посада, спеціальність, освіта - активіст.?
Відповісти
нормальні спеціалісти і фахівці вже втікають з нової служби, от напевно і залишились одні активісти.
Відповісти
Не беруть хабарі ,кому їх просто не дають
Відповісти
О, Валерій Добринюк?!!!!!
Відповісти
ви про декретну відпустку - спасіння від трьох кримінальних справ?
Відповісти
якшо тобі людина не "по зубам", неварто обливати брудом, а якшо ти мужик, а не ...но то назвися, ахахах
Відповісти
Міський начальник управління Вася Татушко то точно легендарна особа. Про нього щось би написали, а там є що писати...
Відповісти
та там про всіх є,що писати...
Відповісти
Їх просто вимагають, сукі активісти.
Відповісти
Нарешті, прийде кінець цьому поборшику, Лозинський з совковим минулим, ховайся в жито.
Відповісти
Коли хтось (Валерій Добринюк) займає третє місце з чотирьох учасників в конкурсі на новостворену посаду начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, на які він доречі виконуючий обовязки, то розпочинається активна боротьба з конкурентами, і зявляються такого роду статті. А не хоче Добринюк згадати кримінальні справи щодо нього самого, коли він керував Виконавчою службою у 2005-2006 роках. Та й зараз пан Добринюк, перебуваючи на посаді в.о. начальника Дердродспоживслужби, обрав для безпосереднього свого керівництва колишні санепідемслужбу та службу захисту прав споживачів. І на даний момент при активній позиції правоохоронних органів можна було б виявити діючі схеми даного "начальника".
Відповісти
Що, Добринюк, не зміг чесно перемогти, то вирішив статейку замовити? Та Б.Лозинський єдиний з наявних претендентів на посаду, яки зможе чітко організувати роботу нової служби, а не оцей "чесний і праведний" Добринюк.
А підставити можна кожного, особливо якщо не граєш під чиюсь дудку...
Відповісти
Тупа заказуха!
Мочать конкурентів!
Боротьба за владу триває.... А чого ж пан, який посів 3 місце по конкурсу, так активно переймається долею даноі посади? Гівняні методи боротьби вихідця із собачоі виконавчоі служби, стиль власне зрозумілий!
Далі буде
Відповісти
Пане Добринюк пам'ятайте істину" Що людина сіє, те і пожинає". Дуже безглуздо сподіватись, що пожнете щось добре.
Відповісти
Богдан лікар від бога! Не трогайте його!!! Бо буде хаос, а новий лікар поставить всіх на касу ))) хоча нам все одно кому плати) головне тариф!
Відповісти
Пане Добринюк , а чому ви не піднімали питання про неправильно винесене рішення суду відносно Лозінського п.Киреєвим ? Бо ви тоді не претендували на посаду головного ветеринара області?!А сьогодні ви ладні облити брудом лиш би заняти тепле місце ... А впораєтесь на посаді такого рангу , зайнявши якесь там останнє місце на конкурсі ?! А ще є таке слово БУМЕРАНГ , згадайте своє минуле .
Відповісти
Останні новини
На Волині управління ветеринарії може очолити чиновник з кримінальним минулим
15 серпень, 2016, 09:41