Впродовж вихідних на Волині в ДТП травмувалося троє краян

Впродовж вихідних на Волині в ДТП травмувалося троє краян
У суботу в селищі Турійськ 25-річний водій автомобіля «Seat Leon» здійснив наїзд на 16-річного велосипедиста.

Про це повідомляє ГУ НП у Волинськый області.

Внаслідок пригоди велосипедиста госпіталізували в нейрохірургію місцевої райлікарні. В нього медики діагностували, зокрема, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Поліція з’ясовує всі обставини ДТП.

Цього ж дня, вранці в Луцьку на проспекті Відродження 30-річний житель села Липини, керуючи автомобілем «Toyota Camry», здійснив наїзд на велосипедиста, 70-річного місцевого жителя. Постраждалого літнього чоловіка госпіталізували в нейрохірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні. В нього,зокрема, виявили закриту черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Близько 16 години цього ж дня на вулиці Дубнівській в Луцьку 51-річний житель села Седлище Любешівського району, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo» допустив наїзд на пішохода, 7-річну школярку. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню. В неї виявили, зокрема, забій лівої нирки та грудної клітки, множинні садна кінцівок.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: поліція, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.