Лучани не задоволені маршрутами міського транспорту

Лучани не задоволені маршрутами міського транспорту
Відразу три петиції, що стосуються руху маршрутних таксі, чекають на підтримку лучан.

Тетяна Цоколова вимагає пустити нічні маршрути із Залізничного вокзалу в напрямках Червоного Хреста-Львіської та на 33-ій, 40-ий мікрорайони міста.

Також хочуть продовжити рух маршрутки №3 від кладовища аж до самого села Гаразжда.

«У звʼязку із нестабільним та недостантім для повноцінного перевезення пасажирів рухом маршрутних транспортних засобів №240 та №241а продовжити маршрут №3 від Луцького кладовища безпосередньо в село Гаразджа до перехрестя вулиць Лісова та Вишнева», - ініціює Сергій Радванський.

А ось Ілона Карпюк пропонує, щоб «Трійка» не повертала на Відродження, а їхала до Київського майдану. Або пустити ще один маршрут із Струмівки до Київського майдану.

Усі петиції ще чекають на підтримку 12 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з київського майдану до струмівки лише одна 230.а також продовжіть 18 до Підгаєць краще буде добиратись до райлікарні народу
Відповісти
№25 до кінця Забороля зробіть. А то не собі і не людям!!! Бо сільські маршрутки не завжди зупиняються, а часом їдуть настільки забиті, що не втиснешся.
Відповісти
а мені до моря зробіть маршрутку
Відповісти
Ножками.....
Відповісти
Поки не буде єдиного власника, нічого путьового не получиться.
Відповісти
А як з Соборносі їхати на Гараджу....заберіть від нас №3 Бо Іллоні треба на Київський майдан..тролейбус є і № 230 - їзди на здоров"я
Відповісти
Диву даєшся, Ілона хоче, щоб пустили маршрутку №3 так, як вона хоче! А якійсь Марині зручно так, як ходить.Давайте дієві пропозиції щодо вирішення проблеми. а не на шкоду іншим.
Відповісти
Я не нашкоду іншим. Продовжіть маршрут 9 в Липини на вул І Франка я тута живу. І взагалі зробіть маршрут з мої вулиці до пивбази що на північному ( через поле далеко шкандиберити)
Відповісти
скіньтесь мені на тазік і пускайте ті маршруткі хоч через космос))
Відповісти
Маршрутки??? Нехай спочатку розглянуть заяву на встановлення лежачого поліцейського навпроти 19 школи,щоь діти не боялися до школи ходити,бо деяке бидло не бачить перехід і їде як скажене!!!
Відповісти