Професори СЄНУ будуть найбагатшими людьми на Волині?

Професори СЄНУ будуть найбагатшими людьми на Волині?
В.о.ректора Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан стверджує, завдяки правильно організованій роботі університету, професори вузу стануть найбагатшими людьми на Волині.

Про це він розповів в інтерв’ю, розміщеному 19 вересня на сайті СЄНУ.

За словами Коцана, фінансування на рівні Кембриджа чи Гарварда – не настільки важливо. «Основне ж – це не проблема фінансування, а максимальне використання інтелектуального потенціалу викладачів та студентів. В Америці вже давно зроблено переорієнтацію. Матеріальні цінності та корисні копалини – це 30% вартісної характеристики держави, а 70% – її інтелектуальний потенціал – люди. Ми мусимо переорієнтувати людей. Створюватимемо їм умови, а вони використають це і зроблять продукт. Тоді й кошти знайдуться», - розповідає керманич вузу.

«Один професор італійського університету сказав мені дві речі, які я усвідомив та використовую у своєму житті для того, щоб досягнути успіху. По-перше: «Треба мати бажання і друзів у Брюсселі», - каже Коцан. І додає: «Я маю бажання. І обов’язково матиму друзів у Брюсселі. Ми реалізуємо всі свої проекти. І другий момент з порад італійського професора: «Невирішених питань немає, а є неправильно організований процес». Коли ми самі будемо мати бажання правильно організувати процес у нашому університеті, то в нас будуть кошти, бюджети, інновації, а наші професори будуть найбагатшими людьми на Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сказать то он сказал, пусть теперь объяснит - как это сделать. Он мне Юща напоминает, тот тоже все болтал, болтал....
Відповісти
Хитрий хлопчик:)))Він це говорить для того,щоб за нього проголосували якомога більше викладачів СЄНУ.Мовляв,якщо виберете і надалі мене ректором всі будете мати великі гроші:)І знайдуться дурні,хто на це купиться.А гроші він реально може взяти лише зі студентів та Палиці:)Якби він міг щось зробити,то за стільки років вже давно би зробив,а не сидів на "підсосі" у Палиці...
Відповісти
А Коцан що, ще вчиться? Професор йому сказав. Боюсь, що поки вивчиться, то його СНУ загнеться разом із "найбагатшими професорами" цього СНУ
Відповісти
Ми вже одного такого-ПРОФФЕСОРА-знаємо!!!
Відповісти
Перших чотирьох коментаторів можна зустріти практично у всіх КОМЕНТАРЯХ майже всіх волинських інтернет видань.Таке враження, що вони спеціалісти широкого профілю... Всезнание — уму не научает- сказав М.Ломоносов. А щодо Коцана, то він набагато більше робить, ніж говорить, на відміну від вас.Хоча, можливо, ваша писанина - це нова професія?
Відповісти
Шановна нерозумна!Напишіть будь-ласка що такого геніального зробив для ВНУ пан Коцан.Я його знаю особисто,і багато років:)Можу вам сказати,що це перейминування Коцан зробив лише для того,щоб в майбутньому клянчити гроші в Евросоюзу.Чим був поганий ВНУ???Повірте мені,Коцан пальцем не пошевелить,якщо не буде йому якоїсь вигоди.Самі скоро побачите:)))
Відповісти
Мадам, Вы на полном серьезе воспринимаете информацию про, то что" "професори вузу стануть найбагатшими людьми на Волині"??? Адекватный человек может только рассмеяться.
Відповісти
Коли людина висловлює свою особисту думку,це не розумно трактувати,як видом її професії в загальному!!!
А те,що на сьгоднішній день є люди,якім не байдужа майбутня доля свого міста і даного навчального закладу взагалі,говорить про те що,ще не всіх зомбували,як деяких!!!
Відповісти
Останні новини
Професори СЄНУ будуть найбагатшими людьми на Волині?
19 вересень, 2012, 12:20
На Волинь привезуть зубрів
19 вересень, 2012, 11:35