На Волині жахлива аварія: жінка від удару вилетіла з автівки

На Волині жахлива аварія: жінка від удару вилетіла з автівки
На міжнародній трасі “Київ-Ковель-Ягодин” поблизу села Старі Кошари Ковельського району сталась жахлива аварія: авто перекинулось догори дном. Причини автопригоди з’ясовують.

Аварія сталась сьогодні, 19-го серпня, близько 10.00 ранку. Поки відомо, що за кермом була жінка. Від удару вона вилетіла з автівки, - повідомляє Кордон.

Очевидці аварії негайно ж почали надавати першу медичну допомогу постраждалій. “Швидку” чекали понад 40 хвилин. Водійка жива, але сильно постраждала. За словами очевидців, у неї переломи грудної клітки та ребер. Поки чекали медиків, жінка декілька разів втрачала свідомість.

Щоб хоч якось допомогти, свідки почали зупиняти автомобілі, аби знайти розчин аміаку. Тільки у четвертій зупиненій автівці знайшли потрібний розчин – у попередніх не було аптечок.

Працівників поліції чекали теж надто довго – їх не було більше години.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брехня за 40 хв., приїхали досить швидко, бо як ще дзвонили, то сказали що вже доїзжають і ми їх побачили
Відповісти
Поліція це не медики,їм спішити нема резону.З них толку мало.
Відповісти
100% брехня, ми там були, теж засікали. В районі 10 хв швидка прибула. То журналюги так собі рейтинг накручують. Вони "допомогу надавали, аміак шукали". А вони хоч вміють цю допомогу надавати? В таких випадках некваліфікованими діями можна і нашкодити... А поліція приїхала дійсно трохи пізніше.
Відповісти
Хочу стати на захист швидкої! приїхали досить швидко!
Відповісти
Ми спілкувалися з родичами потерпілої, все нормально, у жінки навіть переломів немає. Як кажуть "народилась в сорочці". Повезло...
Відповісти
А журналістам дай сенсацію на чужій біді зробити. Як не збрешуть, то не проживуть. Наші слуги народу то мілції реформу зробили, то за швидку взялися. Журналістам зробіть. Щоб за брехню позбавляти займатися їх діяльністю. Може тоді толк буде і в державі щось зміниться.
Відповісти
Підтримую Вашу думку! Адже журналісти несуть багато бруду і сміття, свідомо перекручують інформацію і факти, вводять людей в оману, нагнітають ситуацію і з них ніхто не питає. Більшість із них навіть не мають відповідної освіти і досвіду, або просто випадкові стажера і беруться всім давати оцінку, нав'язуючи читачеві неправдиву інформацію. До відповідальності притягти їх неможливо, а на думку суспільства впливають. Тож хто має відповідати за інформаційну брехню? Адже навіть всі правоохоронні органи бояться брехливих і наглих журналюг! Це не свобода слова, а свобода безвідповідальної брехні!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині жахлива аварія: жінка від удару вилетіла з автівки
19 серпень, 2016, 12:33