Бойовики застосовували важке озброєння на всій лінії фронту

Бойовики застосовували важке озброєння на всій лінії фронту
Незаконні збройні формування за четвер, 18 серпня, 73 рази обстріляли позиції сил АТО.

“Найбільше, 38 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку”, – повідомляє прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку сепаратисти застосували артилерію калібром 152 мм по позиціях сил АТО в Троїцькому і Семигір’ї, а Луганське і Ленінське були обстріляні з 122 мм артилерії. На ділянці Торецьк – Авдіївка упродовж минулої доби вели обстріл позицій сил АТО з мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У Новоселівці, Новгородському, Верхньоторецькому і Луганському бойовики застосували БМП, а біля Троїцького зафіксовано застосування танка.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 23 обстріли. Зокрема, ще до світанку незаконні збройні формування з гаубичної артилерії 122 калібру обстріляли опорні пункти сил АТО в Мирному. Мар’їнка, Павлопіль і Красногорівка потрапили під вогонь мінометів і гранатометів. По позиціях сил АТО в Новотроїцькому та Широкиному сепаратисти застосували гранатомети і кулемети великого калібру. Поблизу Широкиного, Мар’їнки і Талаківки також задіяли бронетехніку. ДРГ сепаратистів, згідно з повідомленням, була відкинута в районі Богданівки.

На Луганському напрямку вогонь вели з артилерії калібром 122 мм по Новозванівці і Калинове-Попасній. По позиціях в Золотому бойовики відкривали вогонь з 120 мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Новоолександрівки, Новотроїцького, Попасної, Кримського та Золотого сепаратисти в основному вели гранатометний вогонь. В Станиці Луганській збройні провокації тривали із застосуванням гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру, а в Новозванівці – із застосуванням стрілецької зброї.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, знову активізувалася повітряна розвідка противника, за добу зафіксовано сім прольотів безпілотників над позиціями сил АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не має більш проклятої Богом країни чим Росія. Усе її населення це зброд без роду і племені. Орда.
Відповісти
Вчись краще, дурень....
Відповісти
Останні новини
Бойовики застосовували важке озброєння на всій лінії фронту
19 серпень, 2016, 17:36