Лучанка - серед переможців на престижному тенісному турнірі. ФОТО

Лучанка - серед переможців на престижному тенісному турнірі. ФОТО
Із 15 по 18 серпня в сусідньому місті Рівне відбувся тенісний турнір серії «А», який є черговим етапом «Українського Тенісного Туру» серед юнаків та дівчат до 14 років.

Цей тенісний турнір є доволі престижним та популярним серед тенісистів, тому у ньому брали участь найсильніші спортсмени України, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Хороший результат на змаганнях показала лучанка, вихованка тенісної академії «Адреналін» Анастасія Верешко.

У парі з киянкою Юлією Жительною луцька тенісистка посіла третє місце в турнірній таблиці. Це перший успіх Насті на змаганнях такого рівня та наслідок неабиякої працелюбності та великого бажання тренуватися та перемагати.

До слова, Анастасія також є однією з кращих тенісисток академії та її стипендіаткою.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від щирого серця вітаю Анастасію з перемогою у змаганні. Це нагорода за ту самовіддачу, старання та зусилля, які Анастасія доклала, щоб посісти почесне місце серед переможців турніру. Ця перемога також є великим досягненням ще однієї людини, тренера дівчинки Ксенії Лупіної. Саме вона б мала фігурувати на цих фото поряд зі своєю вихованкою. Це їх спільна перемога. Але на фото,поряд з переможною Анастасією, чомусь фігурує людина, яка не має жодного відношення до досягнення дівчинки, та також має досить сумнівне відношення взагалі до підготовки юних тенісистів. Для нього це просто комерційний проект по зароблянню «бабла». Це людина із заробітчанською психологією, яка навряд чи має щось спільне з високим званням тренера та наставника юного покоління спортсменів. І тому зовсім не дивно, що діти, які мали щире бажання займатись професійно, під керівництвом такого «тренера» втрачали це бажання, або просто розходились по іншим клубам. Застереження батькам, чиї діти таки потрапили у його групу – уважно пильнуйте процес підготовки, вникайте у суть, щоб ви самі чітко розуміли, за що саме ви платите гроші.
Відповісти
Дякую за вітання!
Насправді, я дуже вдячна своєму першому тренеру Ксенії ЛОПІНІЙ за мої перші кроки у великому тенісі. Але мені соромно читати такі слова про мого тренера Юрія Михайловича Труша, який усі свої знання вкладає в мене. Я йому дуже вдячна за його роботу зі мною. Завдяки ЙОМУ мені вдається досягати нових висот. Також я ДЯКУЮ і тенісній академії "Адреналін" за підтримку та допомогу у тренуваннях. Запрошую усіх до нас на корти і не зважайте на слова людей, що не поважають працю тренерів.
Відповісти
Приєднуюся до привітань Анастасії з такими досягненнями, бо як мама дитини що теж займається великим тенісом знаю яка це важка праця..... і для дитини і для батьків.... Вітаю!!!! Та пробач, Настя, але погоджуюся з коментарями про непрофесійність Труша, я дуже шкодую, що була довірила свою дитину йому в руки, нецензурщина на тренуваннях... непрофесійний та саме страшне не педагогічний підхід мало не знищив в моїй дитині бажання займатися не те, що великим тенісом а й взагалі спортом!!!! Так, що я раджу батькам допомагати розвиватися дітям, але дужжжже перевіряти "тренерів" яким в ви довіряєте свої чада! Я рада що моя дитина після річної перерви всеж повернулася до тренувань і що всеж знайшли гідного тренера!, а про Юрія Михайловича Труша ще досі як почує то в неі навертаються сльози на очі і приводиться заспокоювати.... Адреналін як клуб непоганий, але Ю.М.Труш- це чорна пляма негативу в цьому закладі, на жаль .....
Відповісти
Останні новини
Лучанка - серед переможців на престижному тенісному турнірі. ФОТО
19 серпень, 2016, 22:48