Середня зарплата 1000 євро на луцьких заводах є реальною, - Королевська*

Середня зарплата 1000 євро на луцьких заводах є реальною, - Королевська*
На луцьких підприємствах, що працюють легально, за умови змін в економіці країни можливо вже за декілька років досягти середньої заробітної плати у 1000 євро, - вважає лідер партії «Україна вперед» Наталія Королевська.

Політик разом зі своїми колегами по партії Андрієм Шевченком та Євгеном Сусловим, 19 вересня відвідали підприємство «Модерн-Ескпо», що у Луцьку.

Нині у компанії на легальних умовах працюють близько півтори тисячі працівників. Підприємство має офіси у країнах Європи та є одним з найбільших платників податків міста.

Після оглядин виробничих потужностей підприємства та зустрічі з колективом Наталія Королевська зазначила, що «Модерн-Експо» є прикладом підприємства, на якому можна досягнути європейського рівня заробітної плати.

«Для того, аби на цьому підприємстві зробити середню заробітну плату біля тисячі євро, а це наша мета, наш європейський соціальний стандарт, треба від трьох до п’яти кроків. А якщо створити умови з боку держави, то цього можна досягнути в більш короткий термін», - зазначила Королевська.

Серед параметрів, які потребують змін, на думку Королевської має бути, зокрема, покращення митних та податкових умов.

«Ті гроші, які вкладаються у створення робочих місць в Україні, повинні бути не оподатковані податком на прибутком. Це буде стимулювати і розширювати конкурентне середовище», - додала Королевська.

Андрій Шевченко назвав підприємство серйозним конкурентом для компаній Європи та зазначив, що завдяки таким бізнесменам в Україні дійсно можна досягти європейського рівня життя та соціальних стандартів.

«Я запитую: чому наша країна так гарно провела Чемпіонат Європи з футболу, але після турніру розпочалося зовсім інше життя? Наші політики не хочуть, щоб люди жили в Україні, як в Європі», - зазначив футболіст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приiхали в Нью-Васюки i лапшу вiшают
Відповісти
Петруха красавец.
Відповісти
Така фантастика!!! Станіслав Лем відпочив би))
Відповісти
Останні новини
Середня зарплата 1000 євро на луцьких заводах є реальною, - Королевська*
20 вересень, 2012, 10:01