Німцям радять запастись продуктами та водою

Німцям радять запастись продуктами та водою
Населенню Німеччини рекомендують створювати запаси на десять днів, щоб у разі великої катастрофи або збройного нападу воно тимчасово могло забезпечити себе найнеобхіднішим.

Про це повідомляє Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung.

За інформацією журналістів, це - одне з положень нової концепції цивільної оборони, яку уряд ФРН схвалить в середу.

Як зазначається в документах, що потрапили у розпорядження видання, у разі виникнення надзвичайної ситуації, населення повинно бути в змозі саме забезпечити себе найнеобхіднішим, поки не почнуть діяти прийняті урядом заходи щодо достатнього постачання громадян продовольством, водою, енергією і готівкою. Тому жителям країни пропонується тримати запаси питної води на п'ять днів з розрахунку два літри в день на людину.

Нова концепція цивільної оборони - це перший подібний документ, розроблений Міністерством внутрішніх справ ФРН з моменту закінчення "холодної війни" у 1989 році.

У концепції наголошується, що "напад на територію Німеччини, який вимагатиме конвенціональних заходів оборони, здається малоймовірним". Тим не менш необхідно достатньою мірою підготуватися до подібного "смертельно небезпечного розвитку, що не можна остаточно виключити".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нам й на сьогодня продуктiв нема за що купить... Отаке... Намайданилися...
Відповісти
Ріст цін не зупинится найближчим часом.Так що готуй шаровари,підем гопака 24-го скакати.
Відповісти
Ще ніколи Максім Максімовіч не був так близько до провалу. "Й" замість "і". А "сьогодня"? Це ти так переклав "сегодня"?. Палишся слоік, ой як палишся. Та й "калєга" твій "луцький" нівроку - "не зупинится". Де "ь"? Мабуть загубився в "не остановится". Правильно про вас сказав ваш же лавруша. Отаке...
Відповісти
А чому видалений комент про грамотність журналістів?Правда в очі коле?То почитайте статтю про ДтП на Волинській трассі,яке трапилось в Рівненській області.
Відповісти
У нас в кожній хаті є запас на місяць а в селі на пів року. Слоїку пити менше треба.
Відповісти
Я думаю після ядерного удару непотрібно нічим запасатися.Згорить Земля і всі діла на ній за пару хвилин.Покиньте збагачуватисЯ, а давайте молитися,щоб Бог зупинив сатану КНДР і Путіна бо їхніми руками згорить планета Земля.Це,що коїться зараз Бог вже не може дивитися.Люди стали звірами,ангеляток вбивають,батьків,дідусів, далі вже нема про що говорити
Відповісти
Останні дні настали на планеті-Земля... дивлячись на всі події як у світі, так і в Україні-неньці ! Світ котиться в пекло !!! Само себе людство погубить !!! Не бояться люди ні гріха, ні Бога. Не хоче людство дотримуватись ні Божих, ні державних Законів, тому так і в пеклі живемо на святій землі. неначе люди подуріли... тільки думають про збагачення і що ми майна на той світ з собою заберемо ... Ні, в 2-х пар туфель ніхто на Той світ не кладе, а тільки одну, і для чого на Тому світі і одна пара взуття ?! За наші вчинки на Страшному Суді нас всіх і мене запитають... Покаймося Люди, добра вже не буде, на світі ще гірше буде! Покаймося ЛЮДИ, поки ще не пізно ! Будьмо добрими і милосерднимии і буде Мир і спокій на планеті- Земля!
Відповісти
Останні новини
Китай будує військову базу
22 серпень, 2016, 08:29
Німцям радять запастись продуктами та водою
22 серпень, 2016, 07:24