В інтернеті «на халяву» роздають книжки

В інтернеті «на халяву» роздають книжки
В українському сегменті Інтернету запрацював сайт для буккросингу avabook – безкоштовного обміну книжками.

Про це повідомляє IA ZIK.

Завдяки проекту можна своїм книжкам дати нове життя (вони помандрують до інших людей), а також отримати собі ту літературу, яку ви шукали, - розповів один із ідейних натхненників сайту Олег Сидор. Він модерує сайт зі Львова, а його однодумець, Костя Малахов – з Дніпропетровська.

Назвали проект avabook. Тут усі охочі розміщають книжки, якими планують поділитися. Якщо ви як користувач вподобали собі якусь книжку, то з попереднім її власником домовляєтеся про те, як її отримати. Якщо живете в межах одного населеного пункту, то обмінюєтеся при зустрічі. Якщо в різних, то обговорюєте найзручніший спосіб. Можна передати друзями, потягом або поштою. Існує неписане правило – якщо ти береш книгу від когось і її тобі пересилають, то за пересилку платиш сам. Хоча, звісно, можна й по іншому домовитися. Якщо ти книгу отримав і прочитав, то зобов’язуєшся відпустити її далі. Продавати таку літературу не можна. Користувачів сайту навіть просять лишати на книжках позначку, що вони «розповсюджуються безкоштовно та не підлягають продажу».

З 13 до 16 вересня отримати книгу чи поділитись книгою можна було на Форумі Видавців у Львові. Невіртуальна полиця була відрита для всіх зареєстрованих учасників avabook.В час роботи Форуму отримати книгу можна було абсолютно безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В інтернеті «на халяву» роздають книжки
20 вересень, 2012, 08:53