Смертельна ДТП на Волині. ФОТО

Смертельна ДТП на Волині. ФОТО
Учора, 25 серпня, на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський», поблизу села Соловичі Турійського району, позашляховик «Land Rover» на швидкості злетів у кювет. Водій від отриманих травм помер у реанімації районної лікарні, пасажир госпіталізований.

За кермом позашляховика перебував 27-річний мешканець Турійського району. Виконуючи маневр обгону, водій, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспортний засіб перекинувся, - інформує ГУНП у Волинській області.

Водій автомобіля від отриманих травм помер у відділенні реанімації районної лікарні. Пасажир позашляховика, 38-річний мешканець Турійського району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення хірургії. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, перелом лівої ноги, перелом щелепи.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Велике прохання до журналістів при висвітленні фактів ДТП ЗАВЖДИ (!!!) повідомляти,чи були водій та пасажири пристебнуті ременями безпеки.Завжди витребувовувати цю інформацію у працівників ДАІ та свідків.Це буде додатковим стимулом для усвідомлення всіма учасниками руху ЗАВЖДИ КОРИСТУВАТИСЯ РЕМЕНЯМИ БЕЗПЕКИ. Журналісти допоможуть зробити цю велику справу.
Відповісти
слушно! підтримую
Відповісти
подушки безпеки спрацьовують тільки при застебнутому ремені безпеки.
Відповісти
правильно але як він був пристебнутий
Відповісти