5 порад від «Джокера»: чому краще викликати таксі по телефону

5 порад від «Джокера»: чому краще викликати таксі по телефону
Ви спізнюєтесь і поспішаєте, а поруч на вулиці бачите припарковане таксі? Радієте, що вам пощастило? Не поспішайте сідати в авто!

Таксі «Джокер» хоче поділитися перевіреними досвідом порадами щодо того, чому таксі краще замовляти через базу.

1. При замовленні через базу всі маршрути водія фіксує наш сервер. Ми можемо відстежити, якою дорогою водій вас віз, чи був це найближчий маршрут, скільки часу ви простояли в заторі, який був тариф. Вся інформація зберігається. Ви можете в будь-який момент набрати диспетчера і уточнити суму, яку повинні сплатити. Натомість зі стоянки водій може увімкнути «другий лічильник» з нечесним тарифом.

2. Коли ви викликаєте таксі через базу, то можете бути впевнені у чесному тарифі. Коли ж сідаєте зі стоянки, ми не відповідаємо за водія – він взагалі може в нас не працювати, але своєчасно не здавши «шашку», продовжувати таксувати сам на себе. А це – неконтрольована машина, неконтрольований водій, який може виставляти мінімальну оплату та плату за кілометр на власний розсуд.

3. Якщо наш водій взяв замовлення через базу і спізнився до клієнта більше, ніж на 7 хвилин без поважної причини (зупинила поліція і подібне), то вартість вашого проїзду, незалежно від кілометражу, буде на 20 грн менша.

4. На фірмі періодично проводяться акції. Для них ми не даємо номерів, карток і подібного – вся інформація закріплюється за вашим номером телефону, і його достатньо, аби взяти участь в акції.

5. Якщо пасажир забув у авто особисті речі, то їх реальніше знайти тоді, коли ви викликали таксі через базу, тому що ми бачимо, з яким водієм ви їхали. Як тільки ви звернетеся, ми зв’яжемося з водієм.

ТОМУ таксі «Джокер» радить викликати машину тільки за коротким безкоштовним номером 828 для всіх мобільних операторів, 0332-285-285 – безкоштовно зі всіх телефонів, або ж через мобільний додаток ДЖОКЕР ЛУЦЬК у Play Market або App Store.

Сподіваємося, наші поради стануть вам у нагоді. Бажаємо лише приємних поїздок!

УВАГА, АКЦІЯ для ВОДІЇВ ТАКСОФІРМ ЛУЦЬКА!

Пропонуємо водіям можливість додаткового заробітку у таксі «Джокер»! Все, що вам потрібно, - це звернутися до нас і поставити на свій Android або IOS-пристрій нашу програму, яка дозволить вам бачити замовлення таксі «Джокер». Їх вистачить для всіх!

Ми дбаємо про наших клієнтів, тому для ще оперативнішого їх обслуговування готові залучати водіїв-професіоналів, які працюють в інших фірмах. Ставте нашу програму і беріть наші замовлення, коли ви вільні!

Крім того, за кожне виконане наше замовлення ми доплачуємо водію 3 грн! Довідки за телефоном: 067-828-7-828.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це новина чи реклама???
Відповісти
Останні новини
5 порад від «Джокера»: чому краще викликати таксі по телефону
26 серпень, 2016, 18:42