У Луцьку хочуть об'єднати Волинську облдержадміністрацію та міську раду

У Луцьку хочуть об'єднати Волинську облдержадміністрацію та міську раду
Відповідне звернення з'яявилося на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Зокрема, автор зазначає про доцільність створення єдиного управлінського хабу (зведеного центру) державної влади у місті Луцьку та Волинській області.

Пропонує перенести виконком луцької міської ради, а також департаменти державної та міської влади, розташовані в окремих приміщеннях, в будівлю ОДА на Київському майдані.

"Переваги рішення: 1. Покращення комунікації між органами державної влади. 2. Значна економія державних коштів за рахунок зменшення витрат на утримання апарату державної влади. 3. Зменшення навантаження руху транспорту по вул. Б. Хмельницького. 4. Покращення доступу до органів виконкому Луцької міської ради людей з особливими потребами. 5. Реалізація звільнених приміщень на відкритих торгах значно покращить стан бюджету міста", пише автор петиції.

Наразі звернення підписали 7 людей із 300 необхідних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я за, обєднати і усіх спалити, як непотріб і тормоз прогресу.
Відповісти
розумна пропозиція
Відповісти
Краще би обєднали Луцьк та Луцький район. Чинуш би стало менше і не потрібно би було згоди деяких злодійських сільрад.
Відповісти
Є хороше українське прислівя: якщо собака не має роботи, то яйця лиже. Так і автри цих пропозицій-нісенітниць (петицій). Міська рада - господаруючий субєкт, на плечах якого величезне і складне господарство великого міста. А ОДА - це купка "смортрящіх" від президента. В Волинській ОДА вже давно пахне нафталіном. Чи, навіть, поховальними паперовими квітами.Звідти навіть Дубняк пішов. От їх, цих "смотрящих", долучити до обласної ради, дати 3-4 кабінети і це було б епохальним рішенням. Цікаво, хто ж такий автор цього яйцелизання Нарушевич? Що це за стратег? Заховався за ніком і надуває презерватив. Багато ідіотів на світі, але, на щастя, вони не разом ходять. Не табунами.
Відповісти
Мова в статті про одне, заголовок про друге. Сказав, як в бочку п... . Пащенко як революції робить, так і заголовки пише.
Відповісти
Розігнати цю кучку дармоїдів і ворюг.Що доброго вони роблять для міста і громади? А нічого, а подивіться,як живуть машини,віли, де електронне декларування.Яке декларування? Його не було і не буде,бо злодії ніколи не покажуть своє награблене.Нащо декларувати,приїхали подивилися,забрали у них і всіх родичів.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть об'єднати Волинську облдержадміністрацію та міську раду
27 серпень, 2016, 16:16