Луцький кандидат в нардепи потрапив у 20-ку найбагатших

Луцький кандидат в нардепи потрапив у 20-ку найбагатших
Народний депутат України, голова правління компанії "УкрНафта" Ігор Палиця, який балотується у народні депутати у луцькому мажоритарному окрузі, потрапив у топ-20 найбагатших кандидатів у нардепи.

Рейтинг склав журнал Forbes.

Партія Регіонів - абсолютний лідер за кількістю олігархів, які балотуються в парламент, пише видання. Відразу 15 регіоналів-кандидатів можна знайти в списку сотні найбагатших українців.

Загальний статок кандидатів від ПР міг би бути на $ 16 млрд більшим. Саме у стільки Forbes оцінив активи власника корпорації СКМ Ріната Ахметова, члена фракції Партії Регіонів у парламенті.

Cеред інших лідерів рейтингу - власник корпорації «Фінанси і кредит» Костянтин Жеваго зі статком $ 1,8 млрд. На вибори він йде як самовисуванець, незважаючи на те, що зараз - член фракції «Батьківщина» в парламенті.

Замикає 20-ку найбагатших кандидатів в депутати самовисуванець Ігор Палиця, капітал якого видання оцінює в 115 мільйонів доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
самовисуванець Ігор Палиця, капітал якого видання оцінює в 115 мільйонів доларів !!!!!

як він може зрозуміти людей, які живуть за оцима правилами:

для дітей до 6 років прожитковий мінімум становив 1027 гривні, для дітей від 6 до 18 років - 1308 гривень, для працездатних осіб - 1164 гривень, для осіб, які втратили працездатність - 868 гривень, на поточний рік прожитковий мінімум з 1 липня становить 1044 гривень.
З жовтня він буде підвищений на 16 гривень, а до кінця року складе 1095 гривень. Відзначимо, що мінімальна зарплата встановлена на рівні 1102 гривень, мінімальна пенсія - 844 гривень.

я навіть не можу уявити, як бабуся прожила би на 844 грн., якби ми їй не допомагали.
і в тому, що нам нема за що жити винна верховна рада. от тільки різниця в тому, що їм легко жити за наш рахунок. мало того, що нічого не зробив в минулій каденції, хоч би мав совість не йти знову. невже 115 млн доларів мало? хочеться ще?
коли ви наїстеся...
Відповісти
краще розумний та багатий, ніж хитрий та бідний, щоб думав як собі капітал зколотити, а Палиця принаймі сам капітал зколочував на своїх підприємствах, не так як дехто, хто кричить" чорний піар, чорний піак" і кличуть на допомогу друзів-подружок, аж гидко дивитися.
Відповісти
не краще розумний і багатий. Краще чесний. А сколотити капітал у напівдержавному підприємстві застосовуючи принцип все мені і трошки державі не тяжко. Так і розікрали країну, наколотили капіталу на дерибані. Моїх батьків теж надурили приватизаційними сертифікатами, якийсь фонд їх взяв і кінці у воду. А зараз у них пенсія 1100 грн, а хтось розумний і багатий.
На якій зарплаті 115 млн дол заробити можна?
А от вивести гроші - цим не гребують наші можновладці. Зрозуміло, що не один палиця такий, але від того людям не краще.
Тому, до поки будем обирати багатих, а не чесних, будем кріпаками великого брудного капіталу.
Відповісти
дмитро - троль
Відповісти
На СВОЇХ?! Ви серйозно? Почитайте-но в інтернеті історію тих "своїх"...
Відповісти
Прожитковий мінімум встановлюють ті що живуть на прожитковий максимум.
Відповісти
Кожна палиця о 2-х кінцях!
Відповісти