Система синхронізації Opera зазнала хакерської атаки

Система синхронізації Opera зазнала хакерської атаки
У групу ризику потрапило 1,7 мільйона активних користувачів Opera

Компанія Opera оголосила про те, що сервіс синхронізації її браузера був зламаний хакерами. За відомостями компанії, паролі від акаунтів Opera залишилися в безпеці, але в руках зловмисників опинилися логіни.

Крім того, хакери зможуть отримати доступ до паролів, які були синхронізовані через внутрішній сервіс Opera. Компанія рекомендує своїм користувачам негайно змінити паролі, які вони зберігали через браузер.

Представники компанії підкреслюють, що більшість користувачів не постраждали, оскільки не користуються функцією синхронізації. Разом з тим, в зоні ризику опинилися 1,7 мільйона активних користувачів Opera і ті, хто раніше зберігав у браузері свої паролі.

У липні минулого року хакери змогли отримати контроль над Jeep Cherokee, зламавши його через інтернет-підключення розважальної системи автомобіля.

Після того, як хакери показали, що вони можуть змінити радіостанцію, заблокувати двері і змусити працювати склоочищувачі, вони вимкнули двигун і натиснули на гальма. Автомобіль опинився в канаві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Opera, Безпека
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.