Луцькі правоохоронці розшукують власників викрадених речей

Луцькі правоохоронці розшукують власників викрадених речей
Під час оперативно-профілактичного відпрацювання обласного центру співробітники Луцького відділу поліції вилучили понад 5 тис. різноманітних товарів, серед яких можуть бути предмети, які були об’єктами злочинних посягань.

Зокрема, серед вилученого майна – ювелірні вироби, побутова техніка та мобільні телефони, - повідомляє прес-служба поліції.

Поліція розшукує власників цих речей.

Правоохоронці просять громадян, які впізнали серед вилучених предметів свої речі, невідкладно повідомити за номерами телефонів: 066 169 1779 або 0332 74 23 45; 032 74 23 60

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як взнати що серед всього представленого з фото що є імено моє , напишіть з відки ці всі предмети ( я зрозуміла що з ломбардів), то ж там на кожний предмет є договір з номером предмета!
Відповісти
сказав що з ломбардів? з ломбарду просто так не вилучають, вилучають тільки якщо річ підходить за описом вкраденої, або були випадки що власник упізнав своє...
Відповісти
це ще нормально, якщо за описом. А тут просто взяли і забрали все без розбору! моя річ також там є, але забрати її не можу! А мені їхати за кордон треба! В поліцію не додзвонитись. І що робити? Може хтось стикався із подібною ситуацією та може щось порадити?
Відповісти
Посилання не працює!!!
Відповісти
посилаєте на порносайт)))
Відповісти
До каких пор милиция будет творить беспредел!!! пришла выкупить свой предмет, а мне его не отдают!!!!!!!!!!!!! я плачу проценты за кредит!!!! где мое ювелирное изделие!!!! оно мне дорого!!!!Почему выложили фото моего изделия, которое сдано законно в залог под кредит!!!!!!!!!!!!!!БЕЗПРЕДЕЛ!!!! и ПОЗОР милиции . это от безисходности поймать вора.... собирать со всех ломбардов изделия и проводить опознание.
Відповісти
Почему милиция не отвечает на телефонные звонки клиентам.
Відповісти
БЛИН!!! поддерживаю Анну.. аналогично!! не отдают мой предмет в ломбарде!!!!какого хрена милиция забрала мой предмет!!!!и в ломбарде меня посылают в полицию...
Відповісти
Також не розумію як можна було просто забрати вироби без будь-якого повідомлення?? Додзвонитись та отримати відповідь НЕРЕАЛЬНО!! Поверніть мої вироби!! Чи тільки чере суд все треба робити?? Пропоную всім незадоволеним клієнтам зібратись біля поліції для отримання роз`яснень ЗА ЯКИМИ ЗАКОНАМИ ВОНИ ТАКЕ РОБЛЯТЬ??
Відповісти
звоню по иелефонам!!!почему не отвечаете!!!пришел в ломбард забрать предмет свойюю а тут сюрприз... !!предмет говорят в милиции..ю ЗАМЕЧАТЕЛЬНО!!! и трубу не беруттт...ВОТ И НАША МИЛИЦИЯ!!!!!
Відповісти
ЗГІДНА!!! зібратися біля полиции
Відповісти
женскому полу в милиции немешало бі коррекцию ногтей сделать..)))))))))))
Відповісти