Волинські шахтарі знову протестують. ФОТО. ВІДЕО

Волинські шахтарі знову протестують. ФОТО. ВІДЕО
31-го серпня шахтарі копальні №10 “Нововолинська” влаштували акцію протесту перед мостом через річку Західний Буг на кордоні Волинської та Львівської областей, вимагаючи виплати заборгованості із заробітної плати.

Працівники безперервно пересуваються по пішохідному переходу, перешкоджаючи цим руху транспорту по трасі міжнародного значення, - повідомляє БУГ.

Як зазначив голова профспілки шахти №10 “Нововолинська” Володимир Прадід, акція була організована у зв’язку з відсутністю фінансування будівництва копальні та виплати заборгованої заробітної плати за червень, липень, серпень цього року.

Шахтарі попередили владу, що, якщо заборгована зарплата та гроші на розвиток шахти не будуть виділенні, вони організують масштабніший протест біля пункту пропуску "Ягодин".







Нагадуємо, що 16-го серпня шахту №10 “Нововолинську” відвідав заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Анатолій Корзун і надав обіцянку, що Дня шахтаря заборговані кошти будуть виділені у повному обсязі. Але у висновку сумлінні працівники копальні зустріли своє свято без грошей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже жаль, що сьогодні слова такого посадовця, як заступника міністра, нічого не варті.
Відповісти