ТОП-5 розкішних фішок «Супернови»

ТОП-5 розкішних фішок «Супернови»
Що ми знаємо про «Супернову»? Величезний житловий квартал, затишне
місце, багато зелені, розвинута інфраструктура, безпечна територія, якісний дизайн, продумане планування… Усе це ми знаємо.

Але коли «залізти» глибше – стає ще цікавіше.

Що чекає мешканця майбутньої квартири? Які сюрпризи, приємні несподіванки і зручності, що роблять життя ідеально комфортним і затишним?

До вашої уваги – п’ятірка найкращих «фішок» квартир у «Супернові», які найчастіше називають покупці.

1.Теплі підлоги. При ремонті квартир сьогодні багато хто робить теплі підлоги. А БК «Інвестор» одним з перших зробив це нормою! Кожна квартира «Супернови» має підігрів підлоги у коридорі, санвузлі і кухні.

2.Відокремлена шахта ліфта. Незначна деталь, скажете? А от і ні! Пригадайте наші типові багатоповерхівки. Правда, нікому не хотілося жити у квартирі, за стіною якої їздить ліфт? Це холод і додатковий шум. У будинках «Супернови» шахта ліфта стоятиме окремо – посередині великого коридору, і обійти її можна буде з усіх боків. Зручно, практично і по-європейськи.

3. Два санвузли. Частина квартир у «Супернові» обладнана двома санвузлами. «Необов’язкова розкіш» насправді є неймовірно зручним рішенням того, як покращити комфорт мешканців і їх гостей. Ніяких «ну ти там ще довго?», ніякої товкотнечі по ранках, і додатковий «бонус» для друзів, які зупинилися у вас переночувати.

4. Панорамні вікна. Уявляєте цей чудесний вигляд з вікон «Супернови»? На старе місто, річку, луг, ботанічний сад… Масштабності панорамі додаватимуть вікна до підлоги – тільки такі будуть у новому житловому комплексі. При цьому не варто боятися холоду – такі вікна матимуть 5-камерний профіль і 2камерний енергозберігаючий склопакет.

5. Дворівневі квартири. Останні два поверхи будинків «Супернови» будуть дворівневими квартирами. Ніяких недоступних, мегадорогих і величезних «пентхаусів»! Усе доступно і практично. Судіть самі: дворівнева квартира площею 72 квадратні метри. Внизу – кухня і кімната, вгорі – ще дві кімнати. І при цьому ціна – як і за однорівневу квартиру такої ж площі.

Те, що раніше вважалося «малодоступною розкішшю», для «Супернови» -
норма!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крутий комплекс! Хочу квартиру...)))
Відповісти
хвали хвали мене моя губонька
Відповісти
Хвали не хвали, але як що це крутий комплекс, то це факт! Був, бачив ,беру!
Відповісти
Цирка нема е клоуни
Відповісти
Забудовник повинен будувати за свої кошти, або нехай сам бере кредити. Покупець має купляти ключ від готової квартири. У всьому світі так робиться. Чого то я маю за кровні гроші кредитувати когось. То називається: дядьку, дайте гроші я вам їх сховаю. У Луцьку людей розводили, Києві та і по всій Україні прикладів маса. Якщо видалите - я правий !
Відповісти
3. Два санвузли. Частина квартир у «Супернові» обладнана двома санвузлами. «Необов’язкова розкіш» насправді є неймовірно зручним рішенням того, як покращити комфорт мешканців і їх гостей. Ніяких «ну ти там ще довго?», ніякої товкотнечі по ранках, і додатковий «бонус» для друзів, які зупинилися у вас переночувати. Передивився всі планування по два санвузли тільки в дворівневих квартирах. Можливо не добачаю. Яка тоді це фішка?Стандарт для всіх дворівневих квартир.
Відповісти