У Луцьку вже оштрафували 17 курців

У Луцьку вже оштрафували 17 курців
Працівники муніципальної поліції склали 17 протоколів на осіб, які палили у недозволених місцях.

Про це повідомляє департамент муніципальної поліції, - інформує Волинські правда.

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради проведено рейди по дотриманню Правил паління на території залізничного вокзалу та автостанцій №1, №2.

Складено 17 протоколів щодо порушення Правил паління в громадських місцях та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просто супер, а ще що вони зробили корисного? Вчора, фотографували "бабульок" які торгують квітами на ювілейному (не трояндами,а простими,але у не "там де треба") і було їх там аж троє... за це зарплату отримують? Да на який ... вони потрібні? який практичний толк з них, хтось може пояснити?
Відповісти
Я не палю. І мені дуже не приємно нюхати і вдихати цигарковий дим. Правильно роблять що штрафують. А то попадаються такі курці що палять нагло перед носом. А на зауваження ще й огризатись намагаються.
Особливо неможливо чекати на маршрутку в Києві на автовокзалі за макдональдсом. 5ть хвилин очікування і весь одяг смердить цигарками. Це просто жах.
Відповісти
Протигаз купи...
Відповісти
мозги собі купи
Відповісти
мозгів непрокурених купи..
Відповісти
не те що я мав на увазі, курити - шкідливо, але кожен сам робить свій вибір, я теж проти куріння в громадських місцях. Але, я хотів звернути увагу на те, що муніципальна поліція - страждає і отримує за це зарплату, як вже нижче написали - зловити підлітка який курить на зупинці,бабульок які намагаються заробити копійку - торгуючи городиною, а от алкашів розігнати яких на 33-му повно - сцикотно...
До речі, "пальонкою" на ювілейному як торгували так і торгують, навіть коли там пасуться муніципали - "совпаденіє - не думаю" (с) кісельман
Відповісти
На вокзалі залізничному хоча б МІСЦЕ ДЛЯ ПАЛІННЯ є, на автовокзалах - НЕМАЄ! Що краще, коли людина за 10 метрів від умовної зупинки кине недопаллок на газон, чи в смітник? Ідіотизм! Штрафують курців - хай штрафують і панянок, які так напарфумлені, що в маршрутці сльозитися очі починають... Хай краще алкашів, які по дворах людям спати своїми матами не дають, порозганяють! Але ж ні - сц*котно!
Відповісти
Ще треба за собачників взятися. Щоб какахі прибирали після своїх улюбленців.
Відповісти
У нас демократична країна чи як?А якщо демократична, то кожен вільний курити, якщо так хоче, бо куріння не є соціально небезпечним, як наркоманія чи алкоголізм,зробіть відповідні місця для куріння в достатній кількості,а не два -три на все місто, а тоді й штрафуйте, бо так то звичайна дискрімінація.До речі всі ті страшили про хвороби, що ніби провокує куріння не мають стовідсоткових обгрунтованих доказів. Ваші вегетаріанства, дебільні роздільні- рябі-голубі системи харчування, сектантські практики і тому подібна дурнувата лабуда, що витіснила останнім часом в головах багатьох останні рештки мозку, набагато небезпечніші для здоров"я і здорового глузду.
Відповісти
Демократія - це не вседозволенність. Це коли ви живете власними інтересами і робите все що бажаєте, але лише за умови, що це не шкодить іншим. Доведено, що пасивне куріння в рази шкідливіше за пряме, тому і заборона.
Відповісти
країна вільна - вдома роби що забажаєш, а в громадському місці не показуй поганий приклад. до речі, можливо чули щось про пасивне куріння?
Відповісти
поборники здорового способу життя. Куріння пасивне шкідливе, а життя взагалі штука шкідлива, якщо вірити всьому, що "доведено" - вихлопні гази автомобілів, яких повно на вулицях, шкідливі - треба заборонити їздити на автомобілях і всіх пересадити на велосипеди, а ще шкідлива мікрохвильова піч, холодильник,всі миючі засоби, шампуні і косметика, смажена їжа, жирне, солоне, солодке, кисле, шкідливі м"ясо, риба, кобаса, молоко, кефір сметана, йогурти, випічка та все куди не плюнь одна шкода і смертельна небезпека -кожен день це доводять всі ЗМІ, але прицьому активно продають це все і рекламують настирливо.
Відповісти
мікрохвильовка, холодильник миючі косметика шкідлива їжа і тд - це все шкідливо, але це все Я сам обираю. а пасивне куріння - це коли якийсь мудак для МЕНЕ вибирає. різницю відчуваєш? стороння людина (а не я сам) наносить шкоду моєму здоров'ю чхаючи на мою думку
Відповісти
А я не обираю дихати бензином, газом, "продуктами життєдіяльності" твоєї машини, яку ти щоранку заводиш під моїми вікнами,а твій холодильник і мікрохвильовка, яка стоїть в тебе під стінкою,що розділяє наші квартири мені теж страшенно шкодить, і всі твої миючі і косметика в результаті використання потрапляють в загальну каналізацію і шкодять нашому загальному довкіллю, а всілякі пластикові банки з під цих миючих і косметик засир..ть наш загальний дім - планеу Земля, вже не кажучи що лаки для волосся і дезики аерозольні, що збільшують озонову діру. Я ж, блін, цього всього не обираю, але от всякі мудаки нав"язують.
Відповісти
заборонять законом ставити мою мікрохвильовку біля твоєї стіни, їздити на бензинових і газових авто чи користуватись дезиками - тоді буде про що з тобою говорити.. а поки що ти головне не дихай "продуктами життєдіяльності" власними, бо можливо вони також шкідливі))
Відповісти
Та навіть дихати і то шкідливо, то давайте вже і дихати нам заборонимо ((((
Відповісти
якщо вам так подобається, можете не дихати)
Відповісти
Курців на автостанціях ви до відповідальності притягуєте, а от циган звідти випровадити ще досі не змогли, зробили не автостанцію а приют якийсь, там неможливо спокійно просто знаходитись! наведіть спочатку з цим порядок! соромно за своє місто якось!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вже оштрафували 17 курців
01 вересень, 2016, 11:30