Катастрофа літака з польською делегацією у 2010: Польща знайшла докази причетності до цього Росії

Катастрофа літака з польською делегацією у 2010: Польща знайшла докази причетності до цього Росії
Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич розповів подробиці катастрофи Ту-154М 2010 року, у якій загинув тодішній президент Польщі Лех Качинський.

Про це повідомляє Вголос з посаланням на «Rzeczpospolita».

Як розповів Мацеревич, розслідування виявило нові записи розмови екіпажу літака, тож незабаром, у жовтні 2016, Польща оприлюднить докази того, що «метою дій російських диспетчерів і влади в Москві був крах літака з президентом Качинським і цілою делегацією на борту».

«Ми маємо в своєму розпорядженні справжні докази, в тому числі ті, які приховувала комісія Міллера (попередня комісія з розслідування Смоленської катастрофи - ред). Ми маємо в своєму розпорядженні жахливі зізнання членів цієї комісії», - цитує міністра «Radiopolsha».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
носиться з писаною торбою. Поляци з селезнем...
Відповісти
Бу га га!! Тобто через шість років пшеки знайшли якісь записи перемовин між екіпажем і диспетчерами, про які не знали досі і які до цього не знайшла їхня ж комісія? На яких же дурнів це розраховано? Ну, хіба що на наших упоротих майдаунів і своїх власних твердолобиків! Ну да, ну да, а "злочинні" команди диспетчерам віддавав особисто Путін!
Відповісти
та звісно що путін ні до чого, і боінг впав малазійський, бо в двигун ворона влетіла.
пшеки оприлюднять записи і все буде ясно. може членів комісії залякували, це в стилі кремля, а зараз небезпека минула і все почало вилазити.
путлєр всьому світу казав, що його війька крим не захоплювали, а потім свої слова заперечів і зізнався, що анексію зробили рашиські війська.
Відповісти
Спокійно лучанин. Не кіпішуй. Дочекайся жовтня прочитаєш доповідь- наморщиш лоба і щось напишеш
Відповісти
особисто Путін і ФСБ... Це для менів даунів!
Відповісти
і Литвиненка в британії полонієм до смерті ми теж не травили, то все вигадки "для менів даунів", і на донбасі нас не має, то апалченці з ісконно рюськой бурятії.
Відповісти
Мы никого не пугаем, матерей беслана тем более, крымских татар тоже - они сами пропадают, мы даже в сирии не воюем, Немцов застрелился сам, а Макаревич свои концерты тоже сам отменяет.
Відповісти
Думаю це результат великої двосторонньої любові по вигоді Росії і Польщі. Чим у їх гірші відносини тим нам краще це вони так навчили.
Відповісти
Останні новини
Катастрофа літака з польською делегацією у 2010: Польща знайшла докази причетності до цього Росії
02 вересень, 2016, 20:21