Підпал «Інтера» - справа рук екс-бійців ЗСУ, - Аваков

Підпал «Інтера» - справа рук екс-бійців ЗСУ, - Аваков
Особи, які організували пікет біля будівлі, де розташований офіс компанії "Національні інформаційні системи" телеканалу "Інтер", раніше служили в 30-й бригаді Збройних сил України, заявив в ефірі телеканалу "1+1" глава МВС України Арсен Аваков, - повідомляє Кореспондент.НЕТ.

"Це, в основному, в минулому - військовослужбовці 30-ї бригади Збройних сил, що об'єдналися в такому протесті", - сказав він.

Аваков також підтвердив, що правоохоронці затримали шістьох осіб, а за фактом пожежі в будинку відкриті кримінальні провадження.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві 15 невідомих у балаклавах підпалили студію телеканалу "Інтер".

Директор "Національних інформаційних систем" ("НІС" входить в Inter Media Group) Олександр Пилипець повідомив, що невідомі в масках прорвалися через пост охорони, розпорошили в будівлі кілька порошкових вогнегасників, підпалили студію і зникли.

Після себе нападники залишили протитанкову міну.

Раніше Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до Служби безпеки із закликом розслідувати діяльність керівництва телеканалу "Інтер" у зв'язку з "антидержавною позицією".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У зв’язку з останніми подіями, які відбуваються на тлі інформаційної війни, можемо заявити наступне:
Вчора з вуст Міністра внутрішніх справ Авакова прозвучало нічим не підтверджене повідомлення про участь військовослужбовців 30 ОМБр в подіях навколо телеканалу "Інтер".
Військовослужбовці 30 ОМБр гідно й з честю виконують бойові завдання у визначених районах, тому не мають часу та корисної цілі в сумнівних акціях.
Що стосується військовослужбовців які відслужили в бригаді та на даний час вже звільнені з військової служби, то всі вони перевірені дорогою ціною війни, і не беруть участь у безглуздих, комусь вигідних подіях, зокрема – в можливих політичних іграх.
Подібні заяви не лише компрометують чесне ім’я 30 окремої гвардійської механізованої бригади, а й збільшують кількість та якість спроб дестабілізувати ситуацію в країні, над чим так активно працюють спецслужби РФ.



Відповісти
Останні новини
Підпал «Інтера» - справа рук екс-бійців ЗСУ, - Аваков
05 вересень, 2016, 01:14