Клімчук подякував дзюдоїстам та Івахіву

Клімчук подякував дзюдоїстам та Івахіву
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук відзначив найуспішніших дзюдоїстів Волині – в такий спосіб губернатор дякував за вагомі спортивні успіхи борців.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

«Спорт на Волині поступово розвивається: чи-то у важкій атлетиці, чи-то у велоспорті, чи у волейболі. Все це вдається завдяки важкій праці спортсменів та тренерів, хорошій організаційній роботі. Важливою складовою у цій справі є фінансова підтримка меценатів», - сказав він.

Клімчук запевнив спортсменів, що в міру можливого буде їм сприяти в розвитку, а меценату – Президенту Федерації Дзюдо Волині Степану Івахіву - подякував за фінансування волинського спорту.

У свою чергу, голова федерації спортивного товариства «Колос» подякував голові облдержадміністрації за розуміння та державну підтримку.

Найкращих спортсменів нагороджено преміями Президента Федерації дзюдо Волині. Серед найбільших досягнень Федерації дзюдо Волині відзначено:

- Поліщук Світлану та Ковальську Галину, які стали чемпіонами України;

- Шмаль Валентину (м.Любомль) - завоювала бронзову нагороду на Чемпіонаті України;

- Саць Михайла - виборов 3 місце на Кубку України з дзюдо і вперше виконав норматив Майстра спорту України;

- Станіслава Крищука – бронзового призера Кубку Європи та Харченка Олександра – бронзового призера літніх юнацьких ігор України.

Окрім цього, команда волинських дзюдоїстів в загальнокомандному заліку серед 24 команд України була п’ятою на літніх юнацьких іграх України та дев’ятою – на Чемпіонаті України серед спортсменів до 20 років.

Жіноча команда Волині посіла третє командне місце у літніх юнацьких іграх України.

За підсумками виступів спортсменів Федерації дзюдо Волині у 2011 році, п’ятеро з них включено до резерву Національної збірної команди України для виступів у 2012 році.

До здобутків волинського дзюдо треба додати те, що віце-президент Федерації Олександр Грицуняк, суддя міжнародної категорії, влітку цього року успішно склав екзамен і став другим в історії Незалежної України суддею Олімпійської категорії з дзюдо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клімчук подякував дзюдоїстам та Івахіву
30 грудень, 2011, 18:08