Держкіно оновило перелік заборонених російських фільмів

Держкіно оновило перелік заборонених російських фільмів
Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів художніх стрічок та серіалів виробництва Російської Федерації було відмовлено в державній реєстрації та видачі прокатного посвідчення художньому фільму “Нічні вартові” (“Ночные стражи”), а також скасовано державну реєстрацію та анульовано прокатні посвідчення чотирьох російських серіалів.

Про це голова Держкіно України Пилип Іллєнко повідомив на своїй сторінці у Facebook, - передає УНН.

Як зазначив Іллєнко, Держкіно продовжує роботу по захисту інформаційного простору України та забезпеченню виконання Закону України “Про кінематографію” в межах покладених на нього повноважень.

“Зокрема, за результатами розгляду Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів художніх стрічок та серіалів виробництва Російської Федерації, які були подані правовласниками для отримання прокатних посвідчень, а також реагуючи на інформацію Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення та скарги громадян, було відмовлено в державній реєстрації та видачі прокатного посвідчення художньому фільму „Нічні вартові“ („Ночные стражи“), реж. Велівіс Е., 2016 р., а також скасовано державну реєстрацію та анульовано прокатні посвідчення т/c „Не шкодую, не кличу, не плачу“ („Не жалею, не зову, не плачу“), реж. Криворучко І., 2011р.; т/с „Знайда-3“ („Найдёныш-3“), реж. Курбанов С., 2012р.; т/с „Було це на Кубані“ („Дело было на Кубани“), реж. Щербін С., 2011р.; х/ф „Недолуга невістка“ („Непутевая невестка“), реж. Бистрицький С. 2012р.; т/с „Коли розквітне багульник“ („Когда зацветёт багульник“), реж. Краснова Ю., 2010р.”, — повідомив голова Держкіно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.