У раніше судимого волинянина вилучили наркотики та обладнання для його виготовлення. ФОТО

У раніше судимого волинянина вилучили наркотики та обладнання для його виготовлення. ФОТО
Правоохоронці у Волинській області вилучили у раніше судимого місцевого мешканця марихуану, амфетамін та обладнання для його виготовлення.

Вилучене направили на дослідження, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання раніше судимого 34-річного мешканця Нововолинська правоохоронці вилучили 20 рослин конопель, 30 грамів готової до вжитку марихуани та 10 грамів амфетаміну. Крім цього, у помешканні чоловіка поліцейські знайшли і обладнання для виготовлення амфетаміну (колби, інгредієнти, тощо).

Варто зазначити, що цей громадянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Наразі відносно нього вже триває кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.

«Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 313 Кримінального кодексу України», – повідомив керівник третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Олексій Душейко.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У раніше судимого волинянина вилучили наркотики та обладнання для його виготовлення. ФОТО
09 вересень, 2016, 11:32