Росія припинила експорт дизпалива в Україну

Росія припинила експорт дизпалива в Україну
Федеральна служба РФ з технічного та експортного контролю скасувала більшість раніше виданих дозволів на експорт дизельного палива в Україну, у зв'язку з чим з 9 вересня постачання припинено.

Про це пише lb.ua .

"З п'ятниці більшість дозволів, виданих раніше ФСТЕК, обнулили. Постачання зупинили. Українські компанії екстрено подають нові документи для розблокування російського імпорту. Інформації про причини такого ходу регулятора російські постачальники не мають", - розповів імпортер волгоградського дизпалива.

Наразі достеменно відомо про зупинку поставок з підприємств російського "Лукойлу". Водночас підтвердженої інформації про ситуацію з поставками через нафтопродуктопровід ДП "Прикарпатзахідтранс" поки що немає.

За словами одного з великих імпортерів, попередня інформація про можливе припинення постачання з'явилася ще на початку тижня.

Частка російських поставок дизпалива на ринку України в першій половині 2016 року склала 32% всього імпорту (42,5 тис. тонн).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, а на окуповані території дизпаливо від супостата потрапляє без проблем..
Відповісти
ну і скажіть щось про незалежність
Відповісти
Так вам і треба "патріоти"!
Відповісти
Не могу понять уже почти три года: так Россия агресор или торговый партнёр для Украины. Вы, украинцы, бараны. Ваших детей ведут на убой на Донбасс, отсылают их обратно в гробах, а олигархи зарабатывают. Почему майдан не делаете. Ах да, печеньки не подвозят!!!!
Відповісти