У Львові готуватимуть ІТ-юристів

Львові почнуть готувати професійних IT-юристів. Цієї осені Український католицький університет запускає першу сертифікаційну програму по IT-праву.

Курс орієнтований на юристів-практиків, які хочуть освоїти специфічну нішу IT, а також студентів юрфаку, власників і керівників IT-компаній, - повідомляє ain.ua.

Програма по IT-праву УКУ покликана якісно підвищити рівень кваліфікації IT-юристів в Україні. «Активний розвиток IT-бізнесу в Україні вимагає створення відповідних умов та належний рівень юристів, які супроводжують технологічні проекти. Початок програми з IT-праву у Львові логічно, враховуючи, що Львів є одним із центрів IT-індустрії в Україні, і загальний інтерес українських юристів до цієї тематики », - пояснив директор Центру верховенства права УКУ Іван Городиський.

Курс стартує 23 вересня 2016 року і складатиметься з восьми дводенних модулів, які будуть проходити протягом чотирьох місяців в iHub Lviv і Українському католицькому університеті. Зареєструватися на програму можна за посиланням. Вартість курсу складає $ 600- $ 700 в залежності від дати реєстрації. Але можна отримати стипендію, яка покриє 70% вартості від навчання. Всього таких стипендій на курс виділено три.

В рамках програми студенти вивчать питання менеджменту IT-бізнесу і його корпоративного структурування, захисту прав інтелектуальної власності та договорів в сфері IT, кіберзлочинності та кримінально-правового захисту діяльності IT-компаній, а також юридичного супроводу IT-бізнесу в ЄС і США.

Вводити студентів в курс справи будуть українські та іноземні експерти в області юридичного супроводу IT-бізнесу. Тому основною вимогою до абітурієнтів є знання англійської мови.

Генеральними партнерами програми є юридична компанія Sayenko Kharenko і ​​«Західна консалтингова група». Програма проходить за підтримки Lviv IT-Cluster, Startup Depot, Lviv Business Incubator, iHUB Lviv, Axon Partners і Ukrainian Bar Association.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і навіщо їх плодити, тих немає де дівати
Відповісти
Останні новини
У Львові готуватимуть ІТ-юристів
12 вересень, 2016, 06:17