На Волині у ДТП загинув мотоцикліст

На Волині у ДТП загинув мотоцикліст
Учора, 11 вересня, на вулиці Центральній у селі Залізниця Любешівського району мотоцикл «Viper» зіткнувся з бусом «Mercedes-Benz Sprinter».

Внаслідок зіткнення мотоцикліст загинув, пасажир двоколісного госпіталізований, - повідомляє прес-служба поліції.

Автопригода трапилася близько 4 години ранку. 39-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Viper», зіткнувся з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», під керуванням 22-річного мешканця району.

Внаслідок автопригоди мотоцикліст загинув у швидкій, пасажир, 18-річний місцевий житель, госпіталізований у відділення хірургії районної лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом правої гомілки, алкогольне сп’яніння.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі з’ясовують усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви,дебілоїди,дивиться,що пишете. Загинув хлопчик,дитина 18 років. Не у швидкій,а відразу від удару. Швидку мєнти не викликали,а "головиха" більш,як через годину після аварії,коли жізналась. І автобус не Мерседес Спрінтер. Госпіталізованому більше як 20.
Відповісти