Луцьких дідусів і бабусь обіцяють нагодувати і підкинути трішки грошей

Луцьких дідусів і бабусь обіцяють нагодувати і підкинути трішки грошей
Міська рада спільно з громадськими організаціями визначить пенсіонерів, яким з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку дадуть одноразову грошову допомогу.

Про це 24 вересня повідомив відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Нагадаємо, Міжнародний день людей похилого віку — проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня.

З цієї нагоди в амбулаторно-поліклінічних закладах міста відбудеться місячник «Зверни увагу на людей похилого віку». Для підопічних територіального центру соціального обслуговування міста буде організовано святковий обід, концерт, вогник та перегляд фільму «Щоденник пам’яті». Благодійна акція «Милосердя» за участю учнів шкіл та їхніх батьків відбудеться у Луцькому геріатричному пансіонаті.

У навчальних закладах міста будуть організовані виховні години «Твори добро», «Вклонімося сивині», тематичні конференції, «круглі столи», які формуватимуть у молоді шанобливе ставлення до людей похилого віку та ветеранів війни і праці.

Цій даті буде приурочено святковий концерт та концерт народного аматорського естрадного оркестру «Мегаполіс» для людей похилого віку у Палаці культури міста Луцька.

Відбудеться й концерт творчих колективів Теремнівського будинку культури в Луцькому геріатричному пансіонаті. Тематичні культурно-мистецькі заходи та книжкові виставки будуть організовані у бібліотеках міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьких дідусів і бабусь обіцяють нагодувати і підкинути трішки грошей
24 вересень, 2012, 16:47