Клієнти ПриватБанку отримали ґаджети за мрії*

Клієнти ПриватБанку отримали ґаджети за мрії*
П’ять клієнтів ПриватБанку отримали сучасні ґаджети в обмін на свої мрії в акції «ПриватБанк дарує мрію!».

Акція стартувала в травні, а її учасником міг стати будь-який клієнт послуги накопичення «Скарбничка». За підсумками останнього етапу акції в серпні сучасний планшет відправився в Кобеляки, два смартфони порадували переможців акції в смт Чутове та смт Солоне, а мобільну підзарядку та сумку для ноутбука отримали клієнти банку в Києві та Кременчуці.

«Майже 10 років я обслуговуюся в ПриватБанку. Комплекси та програми банку просто приємно вражають, – говорить Віталій Бондаренко, житель м. Кобеляки Полтавської області. – Приват24 – це взагалі унікальний сервіс ПриватБанку.


Не виходячи з дому виконую безліч банківських операцій самостійно. Оплачував комунальні послуги, побачив, що ще триває акція «ПриватБанк дарує мрію!», зареєструвався. Послуга «Скарбничка» в мене вже була підключена. І моя мрія здійснилася – виграв планшет. Я дуже вдячний банку, що в такі нелегкі для нас часи робить стільки приємного та корисного. Буду й надалі брати участь в акціях ПриватБанку. Адже це банк, де дійсно збуваються мрії!»


Одним із переможців заключного етапу акції став підприємець з райцентру Солоне Дніпропетровської області Євген Устич.
«Я понад десять років користуюся послугами ПриватБанку, але в акції зареєструвався вперше. Мріяв накопичити дружині на новий телефон, і несподівано моя мрія збулася – я виграв класний смартфон Samsung Galaxy Mega! Дякую!», – поділився радістю Євген.

У «Скарбничці» є корисна функція – можна зазначити мету накопичення та керувати нею. Банк у свою чергу повідомляє клієнтам про цікаві пропозиції зі знижками та персональними бонусами від партнерів програми саме для зазначеної мети.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клієнти ПриватБанку отримали ґаджети за мрії*
14 вересень, 2016, 12:25
У Ківерцях виявили сказ
14 вересень, 2016, 12:07