Клієнти ПриватБанку подарували хворим дітям Волині медобладнання на 260 000 гривень*. ФОТО

Клієнти ПриватБанку подарували хворим дітям Волині  медобладнання на 260 000 гривень*. ФОТО
15 тисяч маленьких пацієнтів, які щороку переступають поріг Волинської обласної дитячої лікарні, відтепер зможуть покращити своє здоров’я завдяки сучасному медобладнанню.

Для лікарні його придбали за кошти небайдужих клієнтів-благодійників ПриватБанку з ініціативи Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!” Офіційно все медичне обладнання закладу передав директор регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

“Діти - наше майбутнє, тому про їхнє здоров’я потрібно дбати завжди. Ми вирішили допомогти маленьким пацієнтам медустанови та купити необхідне для них медичне обладнання. Узгодили заздалегідь із лікарями, чого найбільше потребують.

Зібрали більше 260 тис грн. для закупівлі необхідного обладнання для обласної дитячої лікарні. Хочу подякувати всім небайдужим клієнтам, бо завдяки вам відбуваються такі гарні речі в житті. Ми контролюємо, щоби кожна копієчка потрапила в потрібне місце. Всі тендери контролюємо, щоб все було прозоро та правильно”, - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління Юрій Войтенко.


У дитячій лікарні, яка обслуговує маленьких пацієнтів міста Луцька та всієї Волинської області, тепер є новенький бельгійський проявлювалний комплекс для рентгенологічних досліджень.

“ Мінус старого рентген-апарату - тривалий процес виготовлення знімка - 30-40 хвилин. Переваги нового автоматичного проявлювального комплексу: не потребує водопостачання, є інфрачервона сушка, знімок робить через 3-5 хвилин. А головне - якісний знімок, тому лікар зможе оперативно встановити правильний діагноз, призначити відповідне лікування, а пацієнт - швидко одужати, - каже старший рентген-лаборант Ніна Карпук.”


Лучанка Альона Сокол до лікарні привела 8-річну донечку Софійку. Дівчинка пошкодила ногу. Уже втретє в житті Софійці роблять рентген знімок.

“У нас мінімальна травматизація. А бувають дітки з великими переломами. І тому очікування 40 хв і 2 хв - це досить суттєва різниця, а кожна хвилина буває для життя дорога”,- ділиться враженнями мама пацієнтки Альона Сокол.


У відділенні фізіотерапії та функціональної діагностики до зимового часу пік готові. Черг під кабінетом не буде, бо нове обладнання допоможе обслужити більше пацієнтів. Хронічні отити, тонзиліти, гайморити, артрити допоможе лікувати бельгійський фізіотерапевтичний комплекс.

“От попереднє обладнання - варіант суб’єктивного лікування. Медпрацівник наводив струми години, а тут автоматично все робиться апаратом. Він оснащений двома датчиками. Один - для проведення ультразвукової терапії ЛОР-органів, і другий апарат - для лікування суглобів. А це означає, що ми можемо одночасно двох пацієнтів запросити на процедури. А ще один новенький український ртутно-кварцевий апарат одночасно може лікувати чотирьох дітей з патологією ЛОР- органів”, - розповідає завідувачка відділення фізіотерапії та функціональної діагностики Наталія Пилипчук.



Довідка: За 5 років Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку "Допомагати просто!” надав допомогу майже на 56 млн гривень. Торік у серпні банк спільно з благодійним фондом розпочали кампанію «Заради життя», якою передбачено збір коштів для допомоги онкогематологічним відділенням дитячих лікарень України. Згодом програму розширили - зрозуміли, що лікарням катастрофічно не вистачає ліків і медобладнання.

Зробити благодійні внески на підтримку фонду «Допомагати просто» дуже легко:

на сайті blago.privatbank.ua,

у системі електронних платежів Приват24,

у мобільному додатку Privat24 – меню «Добро»

у будь-якій касі, банкоматі чи терміналі самообслуговування по всій Україні.

У рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку дітей-сиріт і важкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф,програми допомоги українській армії та пораненим у зоні проведення АТО бійцям.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці люди ,що жертвують дітям
Відповісти
Останні новини
Клієнти ПриватБанку подарували хворим дітям Волині медобладнання на 260 000 гривень*. ФОТО
15 вересень, 2016, 10:16