Кварцяний хоче не пустити комуністів у луцькі виборчкоми

Кварцяний хоче не пустити комуністів у луцькі виборчкоми
Кандидат у народні депутати, екс-тренер ФК "Волинь", тренер запорізького "Металурга" Віталій Кварцяний вимагає виключити зі складу дільничих виборчих комісій у Луцьку представників Компартії, Ліберальної партії України та «Руського блоку».

Про це йдеться у заяві довіреної особи кандидата В’ячеслава Бєлова, – пише IA ZIK.

Під час засідання луцької ОВК 25 вересня, голова комісії Іван Цимбалюк озвучив заяву Вячеслава Бєлова - довіреної особи кандидата у депутати по одномандатному виборчому округу № 22 в Луцьку Віталія Кварцяного.

У заяві йдеться, що три політичні партії подали по дві кандидатури до складу однієї ДВК, хоча закон про вибори дозволяє одній політичній силі подавати до складу однієї ДВК лише одну особу.

"Прошу виключити представників вищевказаних партій (Комуністична партія України, Ліберальна партія України та партія «Руський блок») з членів дільничих виборчих комісій з чергових виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, у зв’язку із порушенням Закону України "Про вибори народних депутатів України".
В іншому випадку ми будемо вимушені звернутися до судових органів для оскарження результатів жеребкування, роботи ОВК № 22 (в загальному) та для захисту своїх прав, що забезбечені чинним заканодавством України", - йдеться у заяві.

На пропозицію голови окружвиборчкому Івана Цимбалюка цю заяву комісія розгляне завтра, 26 вересня, оскільки у засіданні оголосили перерву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний хоче не пустити комуністів у луцькі виборчкоми
25 вересень, 2012, 15:42