Де навчаються діти української еліти

Де навчаються діти української еліти
Приватна австрійська гімназія "Терезіанська академія", де вчиться син міністра інфраструктури Володимира Омеляна, оголосила набір до першого класу на 2022-2023 навчальний рік.

Іноземцям навчання в закладі обходиться у 14 тисяч євро на рік (420 тисяч гривень). При цьому чергу потрібно займати в прямому сенсі з пелюшок,- пише Znaj.ua.

"Мій старший син живе у Відні з моєю колишньою дружиною, яка вже більше 10 років працює там в ООН на високій посаді з європейською зарплатою. Навчання Северина у "Терезіанумі" на 80% компенсує ООН, згідно з правилами цієї організації. Це не історія чиновника, який на державну зарплату відправляє своїх дітей здобувати освіту за кордоном", - запевнив міністр.

А от молодший син президента України Петра Порошенка вчиться у британському "Конкорд коледжі". Навчальний рік там почнеться вже завтра. Михайло Порошенко вчиться відразу на дві країни - в Англії і в Україні, де він значиться учнем престижного Кловського ліцею №77, куди прийшов на перший дзвінок із рюкзаком за 20 тисяч гривень.

Христина, дочка спікера Володимира Гройсмана, теж вчиться у Великобританії - у приватній школі-пансіоні CATS College у Лондоні. Рік навчання там коштує близько мільйона гривень, а кімната у гуртожитку обходиться ще у 800 тисяч.

Дочка екс-міністра фінансів Наталії Яресько, Христина Фіглус закінчила столичну Pechersk School International і тепер здобуває вищу освіту в університеті Ліги плюща - Єлі.

Син міністра фінансів Олександра Данилюка, Річард гризе граніт науки у Коледжі Св. Марії в місті Вінчестер, Англія. Це пансіон для хлопчиків 13-18 років. Річард вчиться на стипендію, чим дуже пишається його батько. Адже інші школярі платять за освіту тут більше мільйона гривень на рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці, "патріоти України".Тому в нас немає ніяких реформ, бо навчаються і лікуються за кордоном.
Відповісти
волинських можновладців вчаться в гімназії номер 4))) непорядок)))
Відповісти
Останні новини
Де навчаються діти української еліти
20 вересень, 2016, 09:18