Лещенко розповів про свою роботу з антикорупціонерами

Лещенко розповів про свою роботу з антикорупціонерами
Нардеп від БПП Сергій Лещенко заявляє, що проти антикорупціонерів ведеться спланована операція по дискредитації їхньої діяльності.

Про це Лещенко розповів під час брифінгу у понеділок, - пише Українська правда.

"За нами, за антикорупціонерами, ведеться незаконне стеження, прослуховування наших телефонних розмов, незаконний збір інформації, конфіденційних даних. Викид в інтернет по мені був зроблений через декілька годин після укладення угоди (купівлі квартири – ред.)", - сказав він.

"Конфіденційна інформація була незаконно оприлюднена та зманіпульована корупціонерами, з якими я веду боротьбу. Люди Кононенка, Грановського, Мартиненка готують ґрунт для подальших атак, бо на кону мільйони, мільярди, які крадуться з державного бюджету", - додав Лещенко.

Також він заявив, що ситуація із антикорупціонерами є наслідком тієї політики, яку проводить президент Петро Порошенко.

Лещенко також заявив, що далі продовжить антикорупційну боротьбу.

Під час брифінгу він заявив, що не отримував у подарунок квартир.

"Жодної квартири в подарунок я не отримав. НАБУ вивчило всю історію моїх доходів, отримало доступ до документів ще з радянських часів. Всі мої доходи є легальні, жодних відкатів чи дивних подарунків виявлено не було", - заявив він.

На уточнення, чи отримав він в подарунок квартиру по вулиці Гетьмана, Лещенко сказав: "Ця квартира не була мною отримана в подарунок, вона з'явилася в 2006 році".

Як відомо, НАБУ провело перевірку факту купівлі квартири у центрі Києва нардепом Сергієм Лещенком. На брифінгу у понеділок директор НАБУ Артем Ситник заявив, що у покупці квартири є ознаки адміністративного правопорушення. Порушення полягає у взятті безвідсоткої позики в керівника УП Олени Притули.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як завжди знайшли козла відпущення І на ньому будуть робити політику Як швидко НАБу взялось за роботу якби по іншим так оперативно працювали Думаю що його зацькують А бідна Ю В до сьогодні живе на квартирі і не працюючи купляє речі які вартують річноі пенсіі украінця і ніхто в іі статках не розбирається
Відповісти
не їв часнику, то з рота й не смерділо б)))
Відповісти
Нагла в нього фізіономія! бреше і не червоніє посадити пару таких борців з корупцією і можливо бувби толк
Відповісти
Якби не зачіпав теперішню злодійську владу ,то до нього ніяких претензій не було б ,а так бандити себе захищають і з Лещенка зроблять корупціонера .
Відповісти