Шкіряк під час пожежних навчань кинув недопалок у суху траву. ВІДЕО

Шкіряк під час пожежних навчань кинув недопалок у суху траву. ВІДЕО
Колишній головний рятувальник України, радник глави МВС Зорян Шкіряк під час пожежних навчань кинув непогашений недопалок в суху траву на лісному узліссі.

Це видно на відео, поширеному у Facebook журналістом Денисом Бігусом, - пише Українська правда.

На ролику видно, як Шкіряк, спілкуючись з двома жінками, курить сигарету. Пізніше він разом з ними переходить на інше місце, викидаючи на ходу недопалок в траву, ховаючи при цьому руку з сигаретою за спиною.

Після цього Шкіряк підійшов до чоловіка у формі старшого лейтенанта, обійняв його і пішов далі. Після обміну цими люб'язностями лейтенант підняв недопалок Шкіряка та викинув його за огорожу лісу, прямо під сосни.

Як відомо, з 25 березня по 14 травня 2015 року Шкіряк виконував обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки це не старший лейтенант, а полковник. Директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Демчук Володимир Вікторович.
Відповісти
от така і служба в нас, полковник збирає недопалки за бувшим головою ДСНС. Ті хлопці нареформують службу так, що будуть офіцери пляшки збирати у вільний від служби час......
:(
Відповісти
шкіряк - гандон, санітар любомльської лікарні, нічні горшки з-під хворих виносив. Він ним і залишився - гандоном і санітаром. Раціональна "стратегія" таких гандонів будується на мудростях царя Соломона: "Від багатьох знань багато печалі". В цьому випадку - від елементарних звичок культури багато печалі. Пліснява, а не людина.
Відповісти
для Преси. Щось ти закруто із-за недопалка. А якби Шкіряк не пропустив пішохода на пішоходній доріжці ти мабуть би його розчленив? Взагалі 90% курців так роблять. я Згідний що це недобре. І працювати санітаром не гріх. А багато санітарів потім так піднімаються по життю?
Відповісти
Це не просто банальний депутат в Києві викинув бичьок, це колишній головний рятувальник України, радник глави МВС, причому на пожежних навчаннях. Це те саме якби поліцейський порушував закон, лікар курив, батюшка пив. Так стоп... все воно так і є в нас, чого ми дивуємось....
Відповісти
Усе починається з культури людини. Тобто, з недопалка. Далі можна не розповідати, якщо навіть на цьому санітарі костюм від Версаче і краватка за 300 євро. А про 90%, то що, ти ведеш статистику? Теж гандон. На 90%. Щодо санітара, то працювати не гріх. Всяка праця почесна. Але санітар може бути лише санітаром. Усі біди в Україні від таких "санітарів".
Відповісти
ну й депутати від Волині! Елітики...
Відповісти
хто застрілить проклятого пенсійно-індексаційного вора-жидяру петька порошенка той буде настоящим найвищим народним героєм України !!!!!!!!!1
Відповісти
Останні новини
Шкіряк під час пожежних навчань кинув недопалок у суху траву. ВІДЕО
20 вересень, 2016, 15:19