Аварія у Володимир-Волинському районі: зіткнулись Фольксваген Джетта і БМВ

Аварія у Володимир-Волинському районі: зіткнулись Фольксваген Джетта і БМВ
Близько 17-ї години, 19-го вересня, в селі Верба Володимир-Волинського району трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє БУГ.

Як повідомив начальник Володимир-Волинського відділку поліції Михайло Бобик, за попередньою інформацією, водій автомобіля БМВ, виконуючи маневр виїзду з правого узбіччя на проїжджу частину, допустив зіткнення з автомобілем Фольксваген Джетта.

Внаслідок ДТП водій Фольксвагена, 1994-го року народження, житель міста Ковель, отримав тілесні ушкодження, але не госпіталізовувався. А пасажир цього авто, 1968-го року народження, також житель міста Ковель, отримав тілесні ушкодження - закриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований до Володимир-Волинського ТМО.

Транспортні засоби затримані. Обидва автомобілі з українською реєстрацією. Володимир-Волинський відділок поліції проводить слідство та встановлює причини ДТП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу відгукнутися свідків цієї трагедії. Тел. 0958737842
Відповісти
Скажіть чому озвучені роки народження постраждалих із автомобіля джетта? , а тому , що там були люди які працюють , пенсіонери , а от в бмв-це малолітні нероби , які жодної копійки не сплачують в бюджет, фонди , та й заробили, як де хто коментує, своєю працею це стареньке авто, то хотілось би почути де вони його заробили? На контабанді цигарок чи може ще чогось? наприклад вивозі ПММ в Польщу і т.п. Та з якої причини ці малолітки , якщо вони такі "порядні" не підтвердили здачею аналізу крові свою невинність , а саме відсутність алкоголю та інших припаратів на момент скоєння аварії. І ще вони надто молоді і починати свою стежину у доросле життя непрвдою, ой як не добре , Бог не приходить бити палкою, бо він пастир душ, а ці дітлахи в бмв будуть покарані за свої діяння по їх ділах, і буде це не вдовзі. Так що ,як вас називають "правельные пацаны" бережіться гніву Господнього.Кожному по ділах його.
Відповісти
До речі пасажир цього авто, 1968-го року народження, також житель міста Ковель, отримав тілесні ушкодження - закриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований до Володимир-Волинського ТМО., це із статті, на справді цього поважного чоловіка в терміовому порядку госпіталізовано в обласну клінічну лікарню-відділення нейрохірургії з дуже серьозними травмами
Відповісти
Останні новини
Аварія у Володимир-Волинському районі: зіткнулись Фольксваген Джетта і БМВ
20 вересень, 2016, 16:09