В Києві розповіли про деталі проведення Євробачення-2017

В Києві розповіли про деталі проведення Євробачення-2017
Як у Києві навесні 2017-го пройде офіційне відкриття Євробачення, де буде розміщена червона доріжка, Євроклуб та Євромістечко – офіційні локації міжнародного пісенного конкурсу – обговорювали під час робочої зустрічі представників Європейської мовної спілки (ЄМС), мовника-організатора Національної телекомпанії України (НТКУ), Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також представники Стокгольма, де Єврошоу проходило у 2016 році.

Про це повідомляє Ua Перший.

"За останні десять років Євробачення стало грандіозною подією. Конкурс перетворився на величезний фестиваль, який триває упродовж двох тижнів із залученням великої кількості осіб: делегацій, фанів, преси…" – зазначила директорка пісенного конкурсу від ЄМС Надя Буркгардт.

Невід’ємною частиною офіційної церемонії відкриття Євробачення є Червона доріжка. Це окрема медіаподія, де зберуться делегації всіх країн-учасниць міжнародного пісенного конкурсу, буде присутня преса та фанати Єврошоу.

На цьогорічній Червоній доріжці у Стокгольмі було представлено 42 країни, приблизно 4 тисячі гостей, 500 журналістів і 2 тисячі фанів. Організатори Євробачення-2016 порадили українським колегам у підготовці цього заходу звернути увагу на важливість дотримання чіткого графіку, бо з року в рік артисти прагнуть якомога довше покрасуватися на червоній доріжці.

Проведення Червоної доріжки в Києві навесні 2017-го заплановано на Софійській площі. Звідти червона доріжка вестиме до місця проведення церемонії відкриття – території комплексу Софії Київської.

Церемонію відкриття Євробачення-2017 планують провести на території Софійського собору. За кордоном це місце відоме тим, що внесено до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО.

Заступник голови КМДА Олексій Резніков під час презентації цієї локації зазначив: "Софія Київська зараз не діє як храм – це музей. Тому ми не порушимо жодних релігійних почуттів вірян". Він також додав, що для шанувальників конкурсу на Софійській площі встановлять екрани, на яких транслюватиметься відкриття церемонії.

Церемонія відкриття – подія, яка зазвичай проходить в неділю, за шість днів до фінального шоу Євробачення. Усіх учасників вітають організатори та перші особи міста, що приймає конкурс. Після цього делегації відправляються до Євроклубу на офіційну вечірку з нагоди відкриття.

Євроклуб – це ще одна офіційна локація Євробачення, де проводяться закриті вечірки для членів делегацій країн-учасниць, зокрема після генеральних репетицій та виступів конкурсантів. Місцем, де розташується Євроклуб на час проведення міжнародного пісенного конкурсу в Києві, стане Конгресно-виставковий центр "Парковий". Приміщення цього комплексу за словами керівника управління туризму КМДА Антона Тараненка можуть прийняти необхідну кількість гостей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.