У Луцьку вшанують людей похилого віку: програма заходів

У Луцьку вшанують людей похилого віку: програма заходів
З 28 вересня до 5 жовтня у Луцьку відбудеться ряд заходів, присвячених Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Заходи проводитимуть з метою вшанування у місті громадян похилого віку, ветеранів війни та праці.

З 27 вересня до 2 жовтня впродовж дня у бібліотеці — філії №5 відбуватиметься перегляд літератури “Милосердя і доброта — людства два крила”.

28 вересня о 14.00 у бібліотеці — філії №4 відбудеться вечір — зустріч “Таємниця еліксиру молодості”.

Цікава та насичена програма чекає на усіх охочих 29 вересня.
Так, о 13.00 у Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена відбудеться традиційний вечір — зустріч “Від усієї душі”.

О 14.30 у Територіальному центрі соціального обслуговування м. Луцька проводитимуть вогник за участю художньо — самодіяльних колективів міста. Протягом дня тут діятиме виставка мистецьких виробів, створених власноруч підопічними територіального центру, книжкова виставка “Шаною та турботою”.

О 16 год. у Палаці культури міста Луцька відбудеться тематичний вечір “Ми з вдячністю звертаємось до Вас!” за участю творчих колективів Палацу культури.

30 вересня о 12 год у Територіальному центрі соціального обслуговування м. Луцька відбудеться концерт для ветеранів та людей похилого віку за участю колективу музичної школи №3. Також, з 30 вересня до 5 жовтня у бібліотеці — філії №10 працюватиме книжкова виставка “Душу зцілює добро”.

1 жовтня об 11.00 у приміщенні Центральної бібліотеки для дорослих відбудеться тематична зустріч “Мудрі та багаті літами”, у якій візьмуть участь ветерани бібліотечної справи.

О 15. 00 у бібліотеці — філії №3 проводитимуть годину спілкування для дітей “Добром зігріте серце”, у бібліотеці — філії №7 о 15.00 — година спілкування “Уклін тобі, осіннє покоління”.

2 жовтня о 15.00 у Будинку культури мікрорайону Вересневе відбудеться літературно — музичний захід “Душі людської доброта”; о 17.00 год. у бібліотеці — філіалі №3 - виставка “Шаною та турботою”.

3 жовтня об 11.30 - перегляд документального фільму “Мій біологічний вік” для підопічних територіального центру.

Розпорядженням також доручено департаменту соціальної політики, управлінню охорони здоров'я, департаменту житлово — комунального господарства, управлінню транспорту та зв'язку сприяти вирішенню невідкладних та повсякденних соціально — побутових питань ветеранів війни та праці з метою поліпшення умов їх проживання у частині надання пільг та переваг у медичному, комунальному і транспортному обслуговуванні цієї категорії громадян.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вшанують людей похилого віку: програма заходів
21 вересень, 2016, 18:30