Стань зіркою ранкового шоу: волинський телеканал шукає ведучих. ФОТО

Стань зіркою ранкового шоу: волинський телеканал шукає ведучих. ФОТО
Усі бажаючі отримати досвід у сфері журналістики або ж спробувати себе в якості телеведучого мають чудову можливість реалізувати себе, адже школа тележурналістики від телеканалу «Нова Волинь» оголосила про старт масштабного проекту.

Як пояснив журналістам ВолиньPost телеведучий шоу «Ранок Нової Волині» та організатор школи журналістики Михайло Кузьмич, подібний проект відбувся минулого року, і він дав дуже позитивні результати.

«На кастинг, який проходив у минулому році, до нас прийшло близько сотні бажаючих, з яких ми відібрали 35 людей для телешколи. Впродовж 12 тижнів вони проходили навчання у нашій школі журналістики. По закінченню проекту 25 людей отримали сертифікати, 4 з них ми взяли у штат телеканалу, а ще близько 10 працюють у нас позаштатно», - розповів Михайло Кузьмич.



Окрім того, телеведучий розповів, як проходить навчання. По суботах учні школи слухали лекції та відвідували тренінги, а в будні дні разом зі своїми кураторами відпрацьовували набуті знання на практиці – записували сюжети та бліци.




Як розповів випускник школи тележурналістики, який нині успішно працює на телеканалі «Нова Волинь» Влад Зінкевич, в нього завжди було бажання працювати на телебаченні, оскільки свого часу він був учасником команди КВК.

«Коли розпалась наша команда, я переїхав до Луцька, і в мене був важкий період. Так, одного вечора я прогулювався зі своєю дівчиною, і ми проходили повз Інститут філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки, де побачили натовп людей. Підійшли ближче і побачили оголошення про кастинг у школу журналістики, зайшли всередину, і з того вечора все почалося», - розповів Влад Зінькевич.

Телеведучий переконує, що під час школи тележурналістики не лише познайомився із відомими журналістами, такими як Ірина Кудря, Світлана Рижук, Лариса Жаловага, а й почерпнув для себе багато нових знань.

Тож усіх бажаючих запрошують на кастинг, який відбудеться 10 жовтня в Інституті філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки.

Як запевняють організатори, для того, аби стати учасником школи, потрібно вміти спілкуватись, бути фотогенічним, а головне – це бажання розвиватись та навчатись. Школа журналістики працює винятково на волонтерських засадах, а відтак навчання буде абсолютно безкоштовним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О так - Кудря це така "журналістка" :)))
Відповісти
розкажи нам - ЯКА, будь ласка. Нам ТАК цікаво. Тільки напиши яка то саме.
Відповісти
Останні новини
Стань зіркою ранкового шоу: волинський телеканал шукає ведучих. ФОТО
21 вересень, 2016, 20:18