Волинські паралімпійці повернулись додому з перемогою. ФОТО

Волинські паралімпійці повернулись додому з перемогою. ФОТО
Сьогодні на Волинь повернулися з Бразилії чемпіон Паралімпійських Ігор, член збірної команди України з футболу Віталій Романчук та старший тренер збірної команди України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП Юрій Тимофеєв. Вони -переможці Паралімпіади в Ріо-де-Женейро, де в складі збірної України з футболу вибороли Золоту медаль.

Чемпіонів зустрічали голова регіонального відділення НОК України, заступник голови обласної ради Роман Карпюк, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та депутат облради, керівник фракції УКРОП Вячеслав Рубльов, - інформує прес-служба Волинської обласної ради.

І спортсмен, і його тренер втомлені з далекої дороги, але не приховують щасливих емоцій від того, що вибороли перемогу. Нагадаємо, українська збірна з футболу на цій Паралімпіаді у фіналі перемогла спортсменів з Ірану з рахунком 2:1. За оцінками багатьох експертів вирішальний гол українських спортсменів - на 80% заслуга нашого земляка Віталія Романчука. Хоча сам паралімпієць зі скромністю зауважив, що "перемога української збірної - це велика праця тренерів та гравців".

"У нас панував справжній командний дух, - додає старший тренер збірної Юрій Тимофеєв. - Бразильці були в захваті від нашої делегації і від сили українського духу. Цю силу духу, наш патріотизм і людяність, ми хочемо передати нашим бійцям на Сході України. Саме їм ми присвячуємо цю перемогу".

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик побажав нашим паралімпійцям здоров'я та перемог. "Не смійте називати їх інвалідами, бо вони сильні духом", - нещодавно прочитав в соціальних мережах таке висловлювання, з яким не можу не погодитися", - каже Олександр Пирожик.

Роман Карпюк закликав переможців побільше ділитися своєю радістю зі школярами та студентами: "Вас будуть часто запрошувати до навчальних закладів. Не відмовляйте, приходьте, бо сьогодні потрібно якомога більше популяризувати спорт", - вважає пан Карпюк.

За попередньою інформацією, волинських паралімпійців вітатимуть також і на черговій сесії обласної ради. Крім того, їм будуть виплачені грошові премії за умови, якщо більшість депутатського корпусу підтримає проект рішення Про Положення про виплату одноразових грошових винагород спортсменам і тренерам області з видів спорту інвалідів. В позитивному для спортсменів голосуванні обранців громади впевнений автор проекту Роман Карпюк.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці !!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинські паралімпійці повернулись додому з перемогою. ФОТО
22 вересень, 2016, 14:43