Стало відомо, скільки земельних ділянок отримали учасники АТО

Стало відомо, скільки земельних ділянок отримали учасники АТО
Надання земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих у ході воєнних дій волинян – пріоритетний напрямок роботи волинських земельників.

Заяви від громадян приймаються постійно, документи опрацьовуються у найкоротші терміни, - повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Наразі до Головного управління Держгеокадастру в області та органів місцевого самоврядування надійшло 7823 заяви від учасників АТО.

Вже надано 5882 дозволи на розробку землевпорядної документації на загальну площу 2772,1 га.

3108 земельних ділянок загальною площею 1344,6 га заявники та їх родини вже отримали у власність. Найбільше наділів призначені для індивідуальної житлової забудови – таких учасники АТО отримали 1404 на загальну площу 192,3 га.

Окрім того, надано 1011 ділянок для садівництва, їх площа складає 92,6 га, а також 689 наділів для ведення особистого селянського господарства (1059,7 га).

Для зручності бажаючих отримати належний їм наділ усі інформаційні методичні матеріали є відкритими та розміщені на сайті Держгеокадастру. Окрім того, працівники земельного відомства завжди проконсультують відвідувачів та підкажуть їм правильний алгоритм дій.

Окрім цього, в електронному та друкованому вигляді створені альбоми-атласи зарезервованих для учасників АТО ділянок, які постійно оновлюються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба мати. Скільки ще попереду...
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, скільки земельних ділянок отримали учасники АТО
23 вересень, 2016, 14:46