Робоче місце луцьких муніципалів

Робоче місце луцьких муніципалів
Минулого сезону в програмі "Робоче місце" ми показала вам більше двадцяти різних професій та ще більше професійних людей, а у новому будемо вас знайомити із робою нових наших героїв, показувати їхні здібності та службові обов'язки.

Часто ми чуємо про муніципальну поліцію, а дехто, можливо, мав з нею справу, коли йому гараж демонтували, але у нашій програмі ми завжди показуємо те, яку насправді роботу виконують люди, а не уявлення про неї.

Луцька муніципальна поліція та Юлія Сиротинська у свіжому "Робочому місці"!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колись ,на місці Гостинця-був риночок,коли постало питання його знесення-всі були проти!!!! Але людей запевнили,що зроблять поруч-але буде виглядати цивілізованоі всі сп, одівались ,що так і буде...нажаль так не сталось.Зручне місце,і покупцям і продавцям,тим бабцям,що виростили своїми руками,привезли ,мамам,які з дітками купити органічне,а тих бабок відправляти на Північний -"він недалеко!!" Совісті немає!!! Чи робота муніципалів бабки і гаражі! Кому стало жити краще від їхньої роботи??? за наші гроші? Пройдіться по прибудинкових територіях на Ветеранів 15 ,19 на узбережжя Сапалаївки,хащі!!! Сміття!!! Алкаші!!!
Відповісти
Молодець!!!нікому від цього не краще
Відповісти
Тобто 300 метрів різниці у відстані це багато?
Ми всі хочемо в Європу, тільки правила не для нас, і всі служби куди не глянь - *удаки, заважають жити.
Відповісти
Ви що Володимира знущаєтесь? Муніципали роблять вигляд що щось роблять. Обнагліли в доску. То смітник повинен бути біля кожного приміщення, у мене в знайомої їх тирять постійно, плюють в ті смітники, а біля приміщення зранку бутиляки валяються і цибаки біля того смітника. Тільки робить що купує бо її д...ат муніципали. То фасад перекрашуй, бо якись хулігани розмальовують постійно. І це проблема у всіх підприємців. Мало того що податки платять, комунальні космос, люди ледве виживають. Ловіть хуліганів які місто по ночах обпльовують, розмальовують стіни і роблять пакості. Це жах а не служба!
Відповісти
хріновий ти патріот. Значить твоя контора має жити з помальованими стінами? Нормальний хазяїн сам би відразу і замалював.
Щодо смітників - теж питання доброго господаря. Якщо нема перед входом смітника, я можу недопалка і під той вхід викинути. А шо? сам хазяїн і винен
Відповісти
По перше"Патріот", не*уй використовувати мій нік! По-друге, цими вандалами займається поліція! По-третє, є таке поняття, що називається закон!!! Так що, їдете в Київ і там свої питання вирішуйте під верховною радою!
Відповісти
Чудова позиція іди туди незаю куди. А міській владі впадло поставити пару смітників? Чи легше за посередництвом муніципалів спихнути все на підприємців?
Відповісти
А цікаво із,, не стандартним "розташуванням автомобілів на тротуарі біля першої школи має ,, розбиратися"поліція чи може на щось спроможуться муніципали....тим більше це від них через дорогу.
Відповісти
А скільки приписів ви дали ЖЕКам? Чому у мене в дворі немає бабок і не має не законних споруд, а все рівно не чистенько не охайненько і зовсім не по європейські? А натомість трава влітку не кошена сміття бруд(і не через те, що смітять, а через те, що не прибирають) доріг немає
Відповісти
Як стосовно закону про заборону на куріння тютюнових виробів? Це у нас тільки можуть йти та курити по вулиці і дійсно така скотиняка як ти кине недопалка під вхід.Господар ти? прийдуть і розмалюють твій будинок і не раз, побачимо скільки ти за власні кошти будеш фарбувати. Всі розумні поки не торкнеться вас самих. Серед білого дня по проспекту Волі везе бетонний смітник бомж і де муніципали? де поліція? Бездарі ВИ! Тільки те й робите що користуєтесь своїм службовим становищем. Та Сиротинська несе себе так як ніби вона ПРЕЗИДЕНТ, гидко на неї дивитись та слухати.Це катастрофа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Муніципали чесні і не заангажовані, нічого не пишуть в своє виправдання
Відповісти
Вони на камеру показують які хороші і як добре виконують роботу!пройтись післЯ завтра яблуку ніде впасти буде
Відповісти
Останні новини
Робоче місце луцьких муніципалів
27 вересень, 2016, 13:05