Волинська бізнес-вумен спробувала обдурити податківців

Волинська бізнес-вумен спробувала обдурити податківців
Жінка-керівник одного із місцевих товариств Волині спробувала ухилитись від 1646 тисяч гривень податків.

Про це 26 вересня повідомила прес-служба ДПС у Волинській області.

Раніше засуджена за несплату податків в особливо великих розмірах, службове підроблення та невиплату заробітної плати громадянка потрапила в поле зору податкової міліції Волині не вперше.

Щоб достеменно встановити свідомий намір бізнес-вумен ухилитися від сплати податків, податковим міліціонерам довелося опитати директорів фірм з Кіровоградщини та Миколаївщини, з якими вона нібито укладала угоди про придбання сільськогосподарської продукції.

Аргументи її бізнес партнерів – слюсаря-сантехніка та безробітного, були переконливі: чоловіки створили підприємства за винагороду без жодних намірів займатися господарською діяльністю та перенапружуватися на посадах директорів і власників створених ними фірм. Що відбувалося з їх бізнесом та хто візував від їх імені документи вони пояснити не змогли. Ще одне реальне підприємство заперечило свої ділові стосунки з волинською фірмою.

Тим часом, податкові міліціонери Волині встановили фіктивні господарські операції волинської фірми, які слугували для документального підтвердження понесених витрат, вчинених безтоварних операцій та, відповідно, уникнення податкових зобов’язань.

Через видимість придбання товару, а такі операції відображені у податковому обліку чотири рази. Відтак, керівник волинської фірми ухилилася від сплати 858,6 тисячі гривень податку на додану вартість та 787,5 тисячі гривень податку на прибуток.
Кримінальну справу відносно керівника ТзОВ за ознаками злочину, передбаченого ст.212 КК України розслідує слідчий відділ ДПС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська бізнес-вумен спробувала обдурити податківців
26 вересень, 2012, 16:20