Три професійні клуби не можуть поділити луцький спортзал

Три професійні клуби не можуть поділити луцький спортзал
На приміщення єдиного на Волині комунального закладу ОДЮСШ претендують три професійні ігрові команди. Окрім того, у залі ще тривають навчання дітей.

Про це йшлося 26 вересня під час наради у заступника голови Волиньради Романа Карпюка, – повідомляє IA ZIK.

На спортзал претендують жіноча команда з волейболу «Волинь-Університет», чоловічий баскетбольний клуб «Волиньбаскет» та чоловіча команда з волейболу, яку очолює депутат облради Юрій Гупало.

Крім того, головне призначення ОДЮСШ – тренування дітей. Дорослі команди можуть тренуватися і виступати в залі лише у так звану «тиху» годину, коли діти займаються в загальноосвітній школі, або увечері. Дефіцит площі провокує конфлікт між тренерами та спортивними функціонерами.

Карпюк доручив директору ОДЮСШ Богуславу Галицькому врегулювати ситуацію та зебезпечити рівний доступ усіх професійних команд до залу школи. Присутні на нараді тренери обіцяли домовитися між собою у питанні використання залу для тренувань. Відкритою може залишити проблема з ігровими днями, якщо виникатимуть накладки з домашніми матчами команд. У такому випадку рекомендовано тренерам або врегульовувати питання з часом виступу команд, або ж домовлятися про спортивний зал в Східноєвропейському нацуніверситеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати того Галицького треба
,зажрався вже с...ка
Відповісти
комисия отримала скаргу вид Криська.якй давав хабаря галицькому в розмири 14 тис грн.а також просить повернути ци та инши гроши.питання чому свидомидо майдануте не збудувало ни одного примищення сала укроп свиня раби
Відповісти
Юра Гупало це одна людина яка підтримуе нормальний волецбол у Луцьку
Відповісти
Останні новини
Три професійні клуби не можуть поділити луцький спортзал
26 вересень, 2016, 22:21