Мер Володимира-Волинського не задоволений ходом ремонтних робіт у місті

Мер Володимира-Волинського не задоволений ходом ремонтних робіт у місті
27-го вересня на черговій оперативній нараді із керівниками управлінь Володимир-Волинської міськради Петро Саганюк висловив обурення ходом ремонтних робіт у місті.

Міський голова назвав об’єкти, де, на його думку, незадовільними темпами йдуть роботи, а саме: тротуар на Луцькій, ремонт дорожнього покриття на вулиці Ковельській та приміщення Центру зайнятості, - повідомляє Буг.

“Хоч був у відпустці, але ситуацію я контролював і вже в п’ятницю знав, що по Луцькій припинили роботи, Ковельська йде дуже повільно, також знав, що по біржі праці немає жодного учасника на тендер. Але це все так складається "впритик", ніби хтось підставляє. Я вимушений був перервати відпустку і проводжу тут "розборки". От що з Центром зайнятості? От найдіть когось сьогодні, щоб за листопад і грудень освоїв 6 мільйонів”, – зазначив Петро Саганюк.

У місті до завершення 2016-го року планують провести капітальний ремонт вулиці Ковельської, завершити роботи по облаштуванню тротуару на Луцькій, добудувати 44-х квартирний будинок для військвослужбовців та завершити ремонт Центру зайнятості.

“Мене особливо тривожить оці 6,3 мільйонів гривень, виділені на ремонт приміщення біржі праці. Я не можу зрозуміти обласного керівництва, пані Кучмук, як так халатно ставитись? Ми 2 роки писали, вмовляли і випросили ці кошти, а пані Кучмук якось так халатно поставилась”, – додав мер Володимира-Волинського.

Щодо облаштування тротуару на вулиці Луцькій, мер наголосив на тому, що за тиждень працівники підрядної організації могли б викласти 150 метрів бруківкою, а по факту роботи ”не зрушили з місця”. Мер зазначив, що працівники розпочинають лише о 9-й годині ранку виходити на об’єкт. Саганюк повідомив, що поставить ультиматум підряднику “або будуть робити, або не будуть робити”.

Міський голова наголосив, що керівники управлінь повинні розібратись, на які об’єкти є виготовлена ПКД, та чітко бачити, які роботи необхідно ще виконати. Мер додав, що станом на кінець вересня орієнтовно не освоєно 10 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відпочив!
Відповісти
Панятно бо перекиди немає де вигружати урод
Відповісти
Останні новини
Мер Володимира-Волинського не задоволений ходом ремонтних робіт у місті
27 вересень, 2016, 17:37