За минулу добу в Луцьку трапилось сім ДТП. ФОТО

За минулу добу в Луцьку трапилось сім ДТП. ФОТО
Вчора, 28 вересня, патрульні працювали на 7 ДТП, які спричинили громадяни. На щастя, всі вони обійшлись без потерпілих, однак суттєвих пошкоджень зазнали транспортні засоби.

Причина аварій - недотримання дистанції, порушення правил маневрування, перевищена швидкість або ж елементарне незнання правил дорожнього руху, - повідомляється на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

На вулиці Героїв УПА водій порушив п.10.3 ПДР (у разі перелаштування водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перелаштуватися). Водій Фольксвагена не дав дорогу Шкоді, перелаштовуючись з правої смуги в ліву, в результаті відбулось зіткнення.

А на перехресті вулиць Карпенка-Карого й Задворецької водій Рено не надав перевагу в русі маршрутному таксі, яке рухалось головною дорогою, автомобілі знову зіткнулись.


На водіїв за денну зміну винесли 13 постанов та склали 4 протоколи. Також провели понад 20 профілактичних бесід щодо безпечної швидкості руху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За минулу добу в Луцьку трапилось сім ДТП. ФОТО
29 вересень, 2016, 10:21