Ціна життя: волинянин помер через 18 гривень

Ціна життя: волинянин помер через 18 гривень
В місті Ковель чоловік відмовився платити гроші за простій автомобіля та побився з працівником парковки. В ході бійки чоловік вдарив суперника, від чого той впав, вдарився головою об асфальт, а через кілька днів помер у лікарні.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду від 19 вересня цього року.

Трагедія сталась за кілька днів до нового 2016 року. Так, 29 грудня пізно вночі чоловік приїхав на автостоянку, аби забрати свій автомобіль. Як потім з’ясувалося, за день до того він лишив свій автомобіль на парковці та поїхав у відрядження до столиці, а коли повернувся та хотів забрати машину, працівниця парковки попросила сплатити 18 гривень за простій.

Водій відмовився платити та виїжджав зі стоянки, однак через відчинене вікно у водійських дверцятах жінка почала його лупцювати та дряпати. Потім до скандалу підключився і чоловік паркувальниці.

І вже обоє вони напали на водія. Коли він таки виїхав зі стоянки та вийшов з автомобіля, бійка продовжилася. При цьому паркувальниця та її чоловік навіть не зважали на прохання своїх малолітніх дітей припинити скандал.

Люди продовжували лаятися та битися до тих пір, поки водій не вдарив супротивника кулаком у голову, від чого той впав на землю та вдарився головою.

Чоловік отримав важку травму та був госпіталізований до лікарні. Там у нього діагностували важку черепно-мозкову травму з забоєм головного мозку та зламом кісток основи та склепіння черепа.

Через два дні чоловік помер, а проти водія, який відмовився сплатити 18 гривень за простій, відкрили кримінальне провадження за статтею вбивство через необережність.

В судовому засіданні чоловік повністю визнав свою провину і щиро розкаявся.

Натомість потерпіла заявила цивільний позов, в якому просила стягнути з підсудного 500 000 гривень моральної шкоди та 34 455 гривень майнової.

Зрештою вироком Ковельського міськрайонного суду чоловіка засудили до 4 років тюрми та зобов’язали відшкодувати потерпілій 250 000 гривень моральної та 27 136 матеріальної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ціна життя: волинянин помер через 18 гривень
29 вересень, 2016, 15:25