ДТП на Волині: водій скутера потрапила в лікарню

ДТП на Волині: водій скутера потрапила в лікарню
Учора, 29 вересня, на вулиці Богдана Хмельницького в райцентрі Любомль кросовер «Subaru Forester» зіткнувся із скутером «Honda». Внаслідок автопригоди водій скутера потрапила в лікарню.

В обідню пору 29-річний мешканець райцентру, керуючи автомобілем «Subaru Forester», допустив зіткнення зі скутером «Honda», під керуванням 22-річної місцевої жительки, - інформує ГУНП у Волинській області.

У результаті ДТП водій скутера отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Медики діагностували в неї закритий перелом зовнішньої щиколотки лівого гомілкового суглобу.

Ввечері цього ж дня, 41-річна мешканка Камінь-Каширського району на моторолері «Viper» у селі Нуйно не впоралась з керуванням та впала з транспортного засобу.

Жінку госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. У потерпілої, зокрема, діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом склепіння черепа.

Відомості поліція внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДТП на Волині: водій скутера потрапила в лікарню
30 вересень, 2016, 11:13