На Волині студент підробляв збутом наркотиків

На Волині студент підробляв збутом наркотиків
У Рожищі за збут марихуани правоохоронці затримали неповнолітнього місцевого жителя.

Про це повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

До працівників міліції надійшов сигнал про те, що житель міста Рожище промишляє продажем наркотичної речовини. Працівники міліції встановили, що таким «легким» бізнесом займається неповнолітній студент.

Потрапивши у поле зору правоохоронців, хлопчина змушений був закрити власну «справу». Під час чергової оперативної закупки зловмисника затримали.

З’ясувалося, що молодик давно вживає наркотики, а згодом вирішив на цьому заробляти. Тим паче, що грошей постійні гулянки, алкоголь і траву постійно не вистачало. Товар молодик брав у візуально знайомого йому чоловіка, з яким після реалізації марихуани ділився вирученими коштами. За одну сірникову коробку він отримував 100 гривень.

Нині неповнолітній зловмисник затриманий та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області. Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині студент підробляв збутом наркотиків
28 вересень, 2012, 08:35